"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Νέα κόντρα κυβέρνησης - ΝΔ με αφορμή χαρακτηρισμούς του Π.Καμμένου για τον πρωθυπουργό «Έμμισθος μπρόκερ διεθνών τοκογλύφων»

Να αποδοκιμάσει τις «αισχρές» δηλώσεις του βουλευτή Πάνου καμμένου κάλεσε τον αρχηγό της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.

Ο κ. Καμμένος είχε αποκαλέσει τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου «έμμισθο μπρόκερ διεθνών τοκογλύφων».

Με αφορμή ερώτηση για το είδος της σάτιρας από την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, στην οποία προβλήθηκαν αποσπάσματα δηλώσεων του επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Σύρος Καν, ο κ. Πελαωτής είπε ότι η κυβέρνηση δε ασχολείται με εκπομπές σάτιρας.

Επίσης, κατηγόρησε την ΝΔ ότι «με ξεδιάντροπο τρόπο βρήκε πάτημα να αμφισβητήσει τον πατριωτισμό του Έλληνα πρωθυπουργού. Αν κάλυψαν τα θαυμάσια 'γαλλικά' του κ. Μεϊμαράκη στη Βουλή, να απαντήσουν αν υιοθετούν ή όχι τις αισχρές δηλώσεις του κ. Καμμένου».

Ο κ. Πεταλωτής έστρεψε τα βέλη του προς τη ΝΔ και για τη νέα θέση που εξέφρασε σχετικά με την καθιέρωση του 40ωρου στο Δημόσιο, λέγοντας ότι «είναι μπερδεμένη και εγκλωβισμένη στο κυβερνητικό της παρελθόν και πορεύεται χωρίς μπούσουλα και άποψη».

Για την επένδυση στο Ελληνικό

Τη θέση της κυβέρνησης ότι θα τηρηθεί πλήρως η νομιμότητα στην ανάπλαση του Ελληνικού επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής προσθέτοντας ότι "ο άξονας που θα κινηθεί η κυβέρνηση είναι η υπεράσπιση του Δημοσίου συμφέροντος με προστασία του Περιβάλλοντος, με ανάπτυξη και δημιουργία θέσεων εργασίας".

Όσο για τις λεπτομέρειες σχετικά με πρόσωπα που δημοσιεύματα τα φέρουν να αναλαμβάνουν επικεφαλείς της εταιρείας που θα δημιουργηθεί ο κυβερνητικός εκπ ρόσωπος παρέπεμψε στις ανακοινώσεις που θα γίνουν όταν ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου