"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Στον εισαγγελέα, οι δύο συλληφθέντες, για την αποστολή παγιδευμένων με εκρηκτικά δεμάτων - Oλοκληρώθηκε η βαλλιστική, "καθαρά", τα όπλα

Eλλάδα: Στον εισαγγελέα, οι δύο συλληφθέντες, για την αποστολή παγιδευμένων με εκρηκτικά δεμάτων - Oλοκληρώθηκε η βαλλιστική, "καθαρά", τα όπλα
  1. Στον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα οι δύο νεαροί που συνελήφθησαν χθες για την αποστολή παγιδευμένων με εκρηκτικά δεμάτων σε πρεσβείες ξένων χωρών στην Αθήνα και στον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, Νικολά Σαρκοζί.
  2.     Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας τα δυο πιστόλια που είχαν στην κατοχή τους οι συλληφθέντες δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατικές ενέργειες.
  3.     Όπως έγινε γνωστό, την ώρα της σύλληψής τους οι δύο νεαροί δεν προέβαλαν αντίσταση γιατί τους είχαν κυκλώσει οι αστυνομικοί, ενώ ο ένας τους προειδοποίησε ότι υπήρχε βόμβα. Όπως διαπιστώθηκε πως στο πακέτο που επρόκειτο να αποστελεί στον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Νικόλα Σαρκοζί ανέγραφε ως αποστολέα τον αντιπρόεδρο της ελληνικής κυβέρνησης Θ. Πάγκαλο, ενώ το δεύτερο που προοριζόταν για την βελγική πρεσβεία στην Αθήνα ανέγραφε ως αποστολέα την ΑCTΙΟΝ AID.
  4.     Η τρίτη βόμβα που βρέθηκε στα γραφεία της ACS στην οδό Σπύρου Μερκούρη με προορισμό την ολλανδική πρεσβεία της Αθήνας, σύμφωνα με πληροφορίες ανέγραφε ως αποστολέα πανεπιστημιακό καθηγητή.
  5.     Τέλος δεν έχει διευκρινιστεί ποιόν χρησιμοποιούσαν ως αποστολέα οι δράστες στην βόμβα που εξερράγη στο γραφείο ταχυμεταφορών στην οδό Αστυδάμαντος.


Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας, ένα μέρος από τη βαλλιστική έρευνα στα δύο πιστόλια τύπου Glock που είχαν στην κατοχή τους οι δύο συλληφθέντες, χθες, για τα πακέτα βόμβες στην Αθήνα.
Οπως ανακοινώθηκε, από την αστυνομία, τα συγκεκριμένα όπλα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε ενέργειες της "Σέχτας Επαναστατών".
Ωστόσο, η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλες τρομοκρατικές ενέργειες ή επιθέσεις του κοινού ποινικού δικαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου