"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Τσίπρας για συγκυβέρνηση

Ορατό θεωρεί το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, επισημαίνοντας ότι «είναι προφανές ότι καμία μονοκομματική κυβέρνηση δεν μπορεί να αναλάβει το βάρος μιας πολιτικής που είναι συντριπτικά μειοψηφική στην ελληνική κοινωνία».
Επανερχόμενος στο «εκβιαστικό δίλημμα» που έθεσε ο πρωθυπουργός, ανέφερε ότι ανοίγει ένα κύκλο πολιτικής αποσταθεροποίησης, μεγάλο και διαρκή.
Ο κ. Τσίπρας εκτιμά ότι υπάρχει λύση, παραδέχθηκε ωστόσο ότι δεν είναι εύκολοι οι δρόμοι , καθώς απαιτούν πολιτικές συγκρούσεις με μεγάλα συμφέροντα.
Σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, χαρακτήρισε σημαντική τη στάση που θα κρατήσουν οι πολίτες είτε αποδοκιμάζοντας, είτε δείχνοντας ανοχή στην πολιτική που ακολουθείται, ενώ όπως είπε, το μήνυμα των εκλογών, θα κρίνει όχι μόνο τις εσωτερικές εξελίξεις, αλλά θα φτάσει και στην Ευρώπη.
Μετά τη συνάντηση με αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, ο κ. Τσίπρας καταδίκασε την πολιτική του Μνημονίου που «βυθίζει την ελληνική κοινωνία, τη στερεί από την πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τη στερεί από την πρόσβαση στο φάρμακο».
Κατηγόρησε την κυβέρνηση για περικοπές, κατά 30%, των δαπανών για την υγεία, αλλά και για περικοπές στη χρηματοδότηση των Ταμείων για φάρμακα και υλικά καρκινοπαθών και έκανε λόγο για «μια κοινωνία που οδηγείται στον κανιβαλισμό».
Εκ μέρους του Φαρμακευτικού Συλλόγου, ο κ. Μπατζόγλου δήλωσε ότι υπάρχει μια προσπάθεια εντυπωσιασμού και ανάδειξης κάποιων αρνητικών στοιχείων, τα οποία δεν βοηθάνε τον αγώνα για αναβάθμιση της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου