"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

«Μίλησε» επιτέλους ο Καραμανλής

Έλυσε τη σιωπή του ο Κώστας Καραμανλής και, έστω και δια της πλαγίας οδού, παρενέβη στα πολιτικά δρώμενα της χώρας. Όπως έγινε γνωστό από την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, το προεδρείο της ΕΣΕΕ είχε συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό το απόγευμα της Τετάρτης, όπου συζητήθηκαν μια σειρά από πολιτικά θέματα.
Σύμφωνα με δηλώσεις των εμπόρων, ο κ. Καραμανλής προχώρησε σε μια πρώτη αυτοκριτική, παραδεχόμενος ότι και η κυβέρνησή του έχει ευθύνες γιατί καθυστέρησαν οι διαρθρωτικές αλλαγές.
Ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας, Βασίλης Κορκίδης, πρόσθεσε ότι κατά τη συνομιλία που είχαν οι έμποροι με τον πρώην πρωθυπουργό, ο Κώστας Καραμανλής εξέφρασε την άποψη ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα προσφύγει ακόμα σε πρόωρες εκλογές. Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι ο πρωθυπουργός χειρίστηκε άκομψα αυτό το ευαίσθητο θέμα, στην προσπάθειά του να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.
Αναφορικά με τη ΝΔ, ο πρώην πρόεδρος του κόμματος, φέρεται να υποστήριξε ότι θα βρει το δρόμο της και ότι ο ίδιος δεν θα υπονομεύσει σε καμία περίπτωση το νέο αρχηγό. Όμως για το πότε ο ίδιο θα μιλήσει στους πολίτες, αρκέστηκε στη σιβυλλική απάντηση «είναι ακόμη νωρίς».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου