"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Δωρεάν μετακίνηση για Μουσουλμάνους ψηφοφόρους!


«Θα μπουν λεωφορεία για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές στην Ελλάδα», ανακοινώνει ο Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης σε μία προσπάθεια να πείσει τους ετεροδημότες μουσουλμάνους ψηφοφόρους του, να κάνουν το μακρύ ταξίδι και να έρθουν στη Θράκη να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
Κύριο μέλημα των αυτοαποκαλούμενων «Τουρκικών» Συλλόγων στην ακριτική Θράκη αυτήν την περίοδο είναι η συσπείρωση των ψηφοφόρων τους, προκειμένου να στηριχτούν οι δύο μειονοτικοί συνδυασμοί που διεκδικούν τους Δήμους Κομοτηνής και Ξάνθης, την Κυριακή 7 Νοεμβρίου. Γι' αυτό το λόγο μισθώνουν λεωφορεία που θα μεταφέρουν δωρεάν τους ψηφοφόρους. Για ακόμη μία φορά το «μακρύ χέρι» της Τουρκίας απλώνεται στην Θράκη, κάτι που συνηθίζει σε προεκλογικές περιόδους.
Το είδαμε και στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009, όπου “επιστρατεύτηκαν” αεροπλάνα και πούλμαν για να μεταφέρουν τους Δυτικοθρακιώτες ψηφοφόρους, που ζουν κυρίως σε πόλεις της Γερμανίας και της Τουρκίας, αλλά και αλλού, να ρίξουν ψήφο εμπιστοσύνης στους μουσουλμάνους υποψηφίους των δύο μεγάλων κομμάτων.
Η επίσημη ανακοίνωση του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης - παράρτημα Ζεϊτίνμπουρνού όπως δημοσιεύεται στα τουρκικά νέα έχει ως εξής:
“Για τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα στις 7 Νοεμβρίου, θα μπουν λεωφορεία. Όσοι επιθυμούν να πάνε είναι ανάγκη να εγγραφούν είτε στον τοπικό τσαϊτζή Ιντρίζ, είτε στον πρόεδρο Ορχάν Σαρ. Για την εγγραφή απαιτείται όνομα, επώνυμο, αριθμός διαβατηρίου, και αριθμός κινητού τηλεφώνου. Τα λεωφορεία θα ξεκινήσουν στις 5 Νοεμβρίου ημέρα Παρασκευή.”.


Συντάκτης:Μαργαρίτα Τζαγκαράκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου