"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Στο μυαλό του Γιώργου

Ισχυρότερο από ποτέ είναι το σενάριο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, με τον πρωθυπουργό να δείχνει αποφασισμένος να στραφεί προς τα εκεί, σε περίπτωση που τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών αποδυναμώσουν την κυβέρνηση.
Κομβικό σημείο για τον απόφαση του πρωθυπουργού θα είναι και η στάση της αντιπολίτευσης την επομένη των εκλογών, αλλά και το κατά πόσο θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα για να προκαλέσει «πολιτική κρίση».
Σύμφωνα με πληροφορίες, πέρα από το ζήτημα της «απώλειας της δεδηλωμένης», ο Γιώργος Παπανδρέου γνωρίζει πως θα δεχθεί μεγάλες πιέσεις από την τρόικα του ΔΝΤ και της ΕΕ για να προβεί σε περικοπές πολλών δισ. ευρώ, κάτι το οποίο συνεπάγεται τη λήψη νέων επαχθών μέτρων. Αρκεί να επισημάνουμε ότι το ποσό που πρέπει να εξοικονομηθεί ξεπερνά τα 6 δισ. ευρώ.
Στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, οι οποίοι κλήθηκαν να απαντήσουν στο ερώτημα «πως θα αιτιολογήσει ο πρωθυπουργός την προσφυγή στις κάλπες;» απάντησαν ότι «ο πρωθυπουργός έχει δηλώσει πως ως κυβερνήτης της χώρας θα αποφασίσει και θα κρίνει αυτός και οι αποφάσεις του αυτές θα παρθούν με βάση τη συνάθροιση πολλών δεδομένων».
Σε ό,τι αφορά το ζήτημα των «διπλών εκλογών», δηλαδή δεύτερος γύρος αυτοδιοικητικών εκλογών και βουλευτικές, μετά από σύσκεψη που είχε με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης λίγο πριν τη διακαναλική γι’ αυτό το σενάριο, απέρριψε το ενδεχόμενο, λέγοντας πως «κάτι τέτοιο ακροβατεί θεσμικά και πρέπει να υπάρξει νέα νομοθετική ρύθμιση, δεδομένο που αποκλείεται».
Όπως διαρρέει μάλιστα για το θέμα αυτό το Μαξίμου, υπάρχει σχετική συμφωνία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Πηγή: http://www.newscode.gr/politiki/story/grifos-gia-gerous-paiktes-oi-eklogikes-protheseis-tou-prothupourgou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου