"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Συνεργάτης των βομβιστών μέσα στο «Ελ.Βενιζέλος»

Συνεργάτη της ομάδας των τρομοκρατών που εργάζεται στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και βοήθησε τους βομβιστές να περάσουν από τους ειδικούς έλεγχους του αεροδρομίου τα κουτιά – βόμβες προς το εξωτερικό ( για Μπερλουσκόνι, Μέρκελ, Σαρκόζι, κ.α.), αναζητά από τα ξημερώματα η αστυνομία.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, του newsbomb.gr που προέρχονται από απόλυτα έγκυρη αστυνομική πηγή, άντρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή όλους τους κρίκους του συστήματος ασφάλειας του αεροδρομίου για να βρουν την «τρύπα» από την οποία πέρασαν τα πακέτα με τις βόμβες.
Στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία πιστεύουν ότι τα μηχανήματα ανίχνευσης βομβών που υπάρχουν στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» είναι αδύνατον να περάσει οποιοδήποτε αντικείμενο που να έχει εκρηκτικό μηχανισμό. Μόνο η μεσολάβηση ανθρώπινου παράγοντα μπορεί να δημιουργήσει το άνοιγμα σε αυτό το φράγμα ασφάλειας για να περάσει μια βόμβα ακόμη κλεισμένη και σε έναν φάκελο. Αναζητούν λοιπόν τον συνεργό των τρομοκρατών εντός του αεροδρομίου που προφανώς μεσολάβησε για μην περάσουν από τον ειδικό έλεγχο τα κουτιά – βόμβες που ταχυδρομήθηκαν στο εξωτερικό χθες.
Πάντως τα συστήματα ασφάλειας που έχουν εγκαταστήσει στο αεροδρόμιο «Ελ Βενιζέλος» είναι απροσπέλαστα και δεν ελέγχονται από την ελληνική αστυνομία αλλά από ιδιώτες ειδικά εκπαιδευμένους για τον εντοπισμό εκρηκτικών μηχανισμών. Μέσα σε αυτούς αλλά και στο προσωπικό του αεροδρομίου που εργάζεται στους χώρους εμπορευμάτων και στην πίστα αναζητά η αντιτρομοκρατική υπηρεσία τον συνεργό των τρομοκρατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου