"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

“Περίεργο” ψάρι πιάστηκε σε σπηλιά

Στην περιοχή Daluo της Κίνας, μέσα σε μια σπηλιά με την ονομασία Fu Yuan Dong, που σημαίνει "Σπηλιά της Τύχης", βρέθηκε το περίεργο ψάρι πουβλέπετε και δεν μοιάζει με κανένα από τα μέχρι σήμερα γνωστά είδη (κλικ για μεγέθυνση).
Στην περιοχή κυκλοφορούν εδώ και χρόνια θρύλοι για νεράϊδες που ζούσαν κάτω από το νερό και περίεργα πλάσματα που κατοικούν στην συγκεκριμένη σπηλιά, ενώ πολλοί από τους ηλικιωμένους του χωριού ορκίζονται πως κάποτε τα είδαν με τα μάτια τους.
Οι νεότεροι σε ηλικία θεωρούσαν παραμύθια τα περί νεραϊδόψαρων μέχρι που μια παρέα ψαράδων έφεραν το συγκεκριμένο ψάρι στην στεριά!
Σε διάφορα σημεία του κόσμου υπάρχουν αναφορές για "περίεργα" ψάρια, που άλλοτε μοιάζουν με ... alien και άλλοτε με γοργόνες. Πολλά αντιμετωπίζονται ως "άγνωστης ταυτότητας όντα" ή ως "ζωντανά απολιθώματα". Ένα από αυτά πιάστηκε πριν από 2 χρόνια στη Ρωσία.
Πηγή: Pyles.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου