"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Γάμος χωρίς γαμπρό..

Τον εαυτό της αποφάσισε να παντρευτεί μια κινέζα από την Ταϊπέι, απογοητευμένη από τους άνδρες που είχε γνωρίσει μέχρις στιγμής. Η Τσεν Γουέι-γι πόζαρε στο φωτογράφο με το υπέροχο λευκό νυφικό της, προσέλαβε έναν ειδικό για τη διοργάνωση γάμων και νοίκιασε μία αίθουσα για τη γαμήλια τελετή με προσκεκλημένους 30 φίλους της. Μόνο που δεν υπήρχε γαμπρός.
Η 30χρονη υπάλληλος γραφείου, θα δώσει τον επόμενο μήνα μία δεξίωση προς τιμήν ενός μόνο ανθρώπου...της ιδίας. «Τα 30 είναι μία περίοδος ακμής για μένα. Η δουλειά μου και η εμπειρία μου βρίσκονται σε καλό σημείο, αλλά δεν έχω βρει σύντροφο, οπότε τί να κάνω;», λέει η Τσεν.
«Δεν είμαι κατά του γάμου. Απλώς ελπίζω ότι θα μπορέσω να εκφράσω μία διαφορετική άποψη μέσα στα πλαίσια της παράδοσης», συμπλήρωσε.
Ο γάμος της, που θα στοιχίσει 5.675 δολάρια, διαφημίστηκε μέσω του διαδικτύου και απέσπασε 1.800 θετικά σχόλια. Και βέβαια μετά το γάμο θα υπάρξει και ο μήνας του μέλιτος για την Τσεν, η οποία θα πάει ταξίδι μόνη της στην Αυστραλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου