"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Ευρωπαϊκή λύση για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης ζητά ο Χρ. Παπουτσής

Ως «ευρωπαϊκό πρόβλημα» χαρακτηρίζει την αυξανόμενη ροή των παράνομων μεταναστών στα ελληνικά σύνορα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ο οποίος επισημαίνει ότι ως τέτοιο απαιτεί και «ευρωπαϊκή λύση». Ζητά μεταξύ άλλων την άμεση ανάπτυξη της ευρωπαϊκής δύναμης Frontex στα ανατολικά σύνορα της Ελλάδας.
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστος Παπουτσής με επιστολές του προς τη βελγίδα Πρόεδρο του Συμβουλίου Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ, Annemie Turtelboom καθώς και προς την Επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων, Cecilia Malmstrom, ζήτησε  την άμεση ανάπτυξη των συνοριακών ομάδων ταχείας επέμβασης (Rapid Border Intervention Teams - RABITS) καθώς και επιχειρησιακών μέσων του FRONTEX στα ανατολικά σύνορα της Ελλάδας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξεδόθη από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο κ. Παπουτσής στις επιστολές του, αναφέρει ότι καθημερινά στα εξωτερικά χερσαία σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία παρατηρείται μαζική εισροή υπηκόων τρίτων χωρών που επιχειρούν να εισέλθουν παράνομα στην ελληνική επικράτεια με σκοπό τη μετάβασή τους σε άλλες χώρες της Ε.Ε.
"Η αυξανόμενη πίεση των παράνομων μεταναστευτικών ροών στα ελληνικά σύνορα αποτελεί ένα καθαρά ευρωπαϊκό πρόβλημα που απαιτεί αντίστοιχα ευρωπαϊκή λύση στο πλαίσιο της κοινοτικής αλληλεγγύης" τονίζει ο υπουργός στις επιστολές που απέστειλε στους ευρωπαίους αξιωματούχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου