"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Τουλάχιστον 108 νεκροί από τσουνάμι στην Ινδονησία Αγωνία στη Δυτική Σουμάτρα



Φωτογραφία αρχείου
Περισσότεροι από 100 άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 500 αγνοούνται στην Ινδονησία μετά από ένα τοπικό τσουνάμι που προκλήθηκε από τον χθεσινό ισχυρό σεισμό στα ανοιχτά των ακτών της Δυτικής Σουμάτρα.

Ο Χέντρι Ντόρι Σατόκο, τοπικός βουλευτής, δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Metro TV ότι, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, 108 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους και 502 αγνοούνται.

Δεκάδες σπίτια καταστράφηκαν από τη δόνηση των 7,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ο οποία ήταν υποθαλάσσια με εστιακό βάθος 20 χλμ και επίκεντρο τα νησιά Μενταβάι.

Ο σεισμός προκάλεσε τοπικό τσουνάμι που έπληξε πολλά νησιά της περιοχής εξαφανίζοντας 10 παράλια χωριά.

Σύμφωνα με τοπικό αξιωματούχο, τα περισσότερα σπίτια στο παραθαλάσσιο χωριό Μπέτου Μόνγκα έχουν καταστραφεί.

«Από τους 200 κατοίκους του χωριού, μόνο 40 έχουν βρεθεί. Άλλοι 160 αγνοούνται, κυρίως γυναίκες και παιδιά», δήλωσε στο πρακτορείο Reuters.

«Πολλοί άνθρωποι μας λένε ότι δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα παιδιά τους, ότι τα παρέσυρε το κύμα. Πολλοί άνθρωποι κλαίνε», τόνισε.

Στο νησί του Νότιου Παγκάλ, τα κύματα έφθασαν σε απόσταση 600 μέτρων από τις ακτές, ενώ στο Βόρειο Παγκάλ τα κύματα έφθασαν στις στέγες των σπιτιών.

Αξιωματούχος της περιοχής δήλωσε στο BBC ότι η κακοκαιρία καθυστερεί την επιχείρηση έρευνας και διάσωσης.

Η Αυστραλία ανακοίνωσε ότι μετά τον σεισμό χάθηκε κάθε επαφή με τουριστικό σκάφος που μετέφερε οκτώ με 10 Αυστραλούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου