"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Νεκροί και τραυματίες από το ηφαίστειο Μεράπι στην Ινδονησία

Τουλάχιστον 29 άνθρωποι βρήκαν το θάνατο και δεκάδες τραυματίσθηκαν έπειτα από την έκρηξη του ηφαιστείου Μεράπι στην Ινδονησία, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό των τοπικών αρχών. Το ηφαίστειο εξερράγη στο νησί Ιάβα εκτοξεύοντας τρεις αλλεπάλληλες φορές τοξικό καπνό και ηφαιστειακή στάχτη.
Οι αρχές έδωσαν εντολή να εκκενωθεί η περιοχή γύρω από το ηφαίστειο και απομάκρυναν περίπου 19.000 ανθρώπους που ζουν στις παρυφές του όρους Μεράπι.
Μεταξύ των νεκρών είναι και ένα μωρό τριών μηνών που έχασε τη ζωή του από τα αναπνευστικά προβλήματα που του δημιούργησε η εισπνοή ηφαιστειακής τέφρας.
"Ακούσαμε τρεις εκρήξεις περίπου στις 18:00 τοπική ώρα (14:00 ώρα Ελλάδας), οι οποίες προκάλεσαν την έκλυση ηφαιστειακής τέφρας σε ύψος ως και 1,5 χλμ. Οι άνθρωποι που ζουν στις γειτονικές περιοχές αναγκάστηκαν να τις εγκαταλείψουν το συντομότερο δυνατό", σύμφωνα με το κέντρο ηφαιστειολογίας της χώρας Surono.
Οι αρχές της Ινδονησίας είχαν αυξήσει από τη Δευτέρα το επίπεδο συναγερμού στο μέγιστο βαθμό, ενόψει της έκρηξης του ηφαιστείου.
Το ηφαίστειο του όρους Μεράπι, που βρίσκεται 26 χλμ. από την πόλη Γιογκιακάρτα, είναι το πιο ασταθές από τα 129 ενεργά ηφαίστεια της Ινδονησίας, τα οποία βρίσκονται διάσπαρτα στα 17.500 νησιά της. Το ηφαίστειο Μεράπι εκρήγνυται κάθε τέσσερα χρόνια κατά μέσο όρο. Τελευταία φορά εξερράγη το 2006 με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο άνθρωποι. Η πιο φονική του έκρηξη συνέβη το 1930, όταν έχασαν τη ζωή τους 1.300 άνθρωποι.

1 σχόλιο:

  1. για απο κρητη μπορειτε να μας προσθεσετε στα ιστολογια σαςhttp://vassakis.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή