"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Γ. Παπανδρέου: «Δεν μπλοφάρω»

Τη σαφή προειδοποίηση ότι δεν μπλοφάρει με το θέμα των πρόωρων εκλογών, απηύθυνε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News»,ανεβάζοντας στο «κόκκινο» την πολιτική αντιπαράθεση.
Ο κ. Παπανδρέου, αιτιολογώντας αυτή του την απόφαση αναφέρει ότι, «εάν το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι αρνητικό για την κυβέρνηση, είμαι έτοιμος να με κρίνουν οι πολίτες Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, αν χρειαστεί θα ζητήσω από το λαό ψήφο εμπιστοσύνης.» Δεν πρέπει να δείξουμε στο μέσον του δρόμου ότι έχει χαθεί η εμπιστοσύνη από τη χώρα. Δεν επισύρω καμιά τεχνητή απειλή».

Ο Πρωθυπουργός αναφέρει ακόμη ότι, «οι πολίτες με ξέρουν και γνωρίζουν ‘ότι δεν συνηθίζω να μπλοφάρω, δεν δραπετεύω από τα προβλήματα, η σωτηρία και η αναμόρφωση της χώρας, είναι υπόθεση του λαού και όχι μιας πεφωτισμένης ελίτ.»
Ακόμη υποστηρίζει ότι, « δεν είναι ώρα για πολιτικαντισμούς, στους οποίους επιδίδονται πολλοί. Συνεχίζουμε την σταθερή πορεία για τη σωτηρία και αναμόρφωση της πατρίδας.»

Ο κ. Παπανδρέου επετέθη με σφοδρότητα στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Σαμαρά λέγοντας ότι ταυτίζεται με τον κ. Καραμανλή. Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι: « Άλλα λέει μέσα και άλλα έξω (εξωτερικό), είναι απροκάλυπτη η διγλωσσία του, με προφανή σκοπιμότητα. Σπέρνει διχασμό και υπερβάλει σε λαϊκισμό, την ώρα που η χώρα δίνει τη μάχη της επιβίωσης.»
Τέλος ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι έδωσε και δίνει τον καλύτερο εαυτό του για να αποφύγει η χώρα την χρεοκοπία.
Κική Παπά
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου