"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Άνθρωποι πειραματόζωα

Τουλάχιστον 1500 άνθρωποι, συμμετείχαν, κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, σε πειράματα στην Γουατεμάλα.
Συγκεκριμένα την διετία 1946 – 1948, σε 17 είδη ιατρικών πειραμάτων που πραγματοποιήθηκαν στην χώρα, χρησιμοποιήθηκαν πόρνες, κρατούμενοι, στρατιώτες και άτομα με νοητική στέρηση.
Οι άνθρωποι πειραματόζωα, μολύνθηκαν εν αγνοία τους με σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, όπως σύφιλη, βλεννόρροια, για να διαπιστωθεί η επίδραση της πενικιλίνης.
Τις συγκλονιστικές αυτές αποκαλύψεις, έκανε ο αντιπρόεδρος της Γουατεμάλα και επικεφαλής της Ειδικής Επιτροπής Έρευνας Ραφαέλ Εσπάδα.
Την 1η Οκτωβρίου, η αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον, ζήτησε συγγνώμη από τη Γουατεμάλα, ενώ ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα τηλεφώνησε για τον ίδιο λόγο στον ομόλογό του Αλβάρο Κολόμ και του εξέφρασε τη βαθειά του λύπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου