"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Αντιμέτωποι με την πόλωση οι πολίτες

Αντιμέτωποι με την πόλωση βρίσκονται οι πολίτες δύο εβδομάδες πριν από την εκλογική αναμέτρηση για την αυτοδιοίκηση που μεταβάλλεται σε διαμάχη για το μνημόνιο και το μέλλον της χώρας.

Tο δίλημμα των εκλογών, σωτηρία της χώρας ή επιστροφή στο παρελθόν, που έθεσε το Σάββατο από την Αλεξανδρούπολη ο Γιώργος Παπανδρέου, χαρακτηρίζει την αλλαγή στρατηγικής από την κυβέρνηση στην αναμέτρηση της 7ης Νοεμβρίου.

"Πράγματι χρειάστηκε να αποκρούσουμε πολλά πέναλτι για να σώσουμε την Ελλάδα. Δεν λιποτακτήσαμε, δεν αφήσαμε ακάλυπτο το τέρμα χωρίς τερματοφύλακα πριν από το πέναλτι. Όπως έκαναν αυτοί και ο πρώην αρχηγός τους που αγνοείται" δήλωσε.

Κορυφαία κυβερνητική στελέχη αναλόγως του αποτελέσματος και των εξελίξεων, βλέπουν ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Ο κ. Παπανδρέου θα δώσει απαντήσεις σε πολλά ζητήματα στην διακαναλική συνέντευξη στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ την Τρίτη θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη να υποστηρίξει τον Μάρκο Μπόλαρη και το Γιάννη Μπουτάρη και στο τέλος της εβδομάδας θα μεταβεί στις Βρυξέλλες όπου θα συμμετάσχει στην κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής.

Από την Μεσσηνία, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς επιτέθηκε στον πρωθυπουργό και μίλησε εκ νέου για ψευτοδιλήμματα.

Ο ελληνικός λαός πρέπει να στείλει ένα μήνυμα σε αυτούς που λένε «Παπανδρέου ή Χρεοκοπία» ότι με αυτή την οικονομική πολιτική οδηγούν τον τόπο σε χρεοκοπία. Εμείς, μιλάμε για ανάπτυξη, τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Στο άρθρο
του Γιώργου Παπανδρέου στο "Βήμα", όπου ο πρωθυπουργός υποστηρίζει ότι χρειάζεται ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τα μέσα και προς τα έξω ότι συνεχίζουμε την πορεία μπροστά, αναφέρθηκε η γγ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, λέγοντας ότι «επιτέλους έβγαλε τη μάσκα του, όταν λεει ότι στις εκλογές στις 7 και 14 Νοεμβρίου το κριτήριο ψήφου είναι προς τα πού πρέπει να πάνε τα πολιτικά πράγματα στον τόπο.»

Επίθεση προς τα δυο μεγάλα κόμματα εξαπέλυσε αργά την Κυριακή το βράδυ ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Αναφερόμενος σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι και οι δυο προσπαθούν να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους τους, με άθλια -όπως τα χαρακτήρισε- εκβιαστικά διλήμματα, ψευτοδιλήμματα και απειλές, και το μόνο που πετυχαίνουν -όπως είπε- είναι να καταλήγουν από λάθος σε λάθος, και από πρόβλημα σε πρόβλημα.

Τη διεξαγωγή ντιμπέιτ με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών αρχηγών προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου