"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΗΠΑ: Η Χ. Κλίντον καταδίκασε κάθε διαρροή (εννοώντας το WikiLeaks) "που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή Αμερικανών"

ΗΠΑ: Η  Χ. Κλίντον καταδίκασε κάθε διαρροή (εννοώντας το WikiLeaks) "που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή Αμερικανών"
  1. Η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, καταδίκασε "με πολύ σαφείς όρους" τη διαρροή κάθε εγγράφου που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή Αμερικανών, την ώρα που το κανάλι Αλ Τζαζίρα αναφερόταν σε αποκαλύψεις της ιστοσελίδας Wikileaks σχετικά με το Ιράκ.
  2.     Η Κλίντον αρνήθηκε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες όσον αφορά τις ανακοινωθείσες αποκαλύψεις από το δορυφορικό κανάλι του Κατάρ, σύμφωνα με τις οποίες ο αμερικανικός στρατός "κάλυψε" το βασανισμό κρατουμένων από το ιρακινό κράτος και σκότωσε εκατοντάδες αμάχους στα οδοφράγματα που έστησαν οι στρατιώτες του.
  3.     "Όμως έχω τη σταθερή πεποίθηση πως οφείλουμε να καταδικάσουμε με πολύ σαφείς όρους τη μετάδοση κάθε πληροφορίας, είτε πρόκειται για άτομα είτε για οργανώσεις, που μπορεί να θέσει σε κίδυνο τη ζωή στρατιωτών και αμάχων των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων τους", δήλωσε στους δημοσιογράφους.
  4.     Μιλώντας σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον πακιστανό υπουργό Εξωτερικών Σαχ Μεχμούντ Κουρέσι, η Κλίντον δήλωσε πως αντιτίθεται σε κάθε μετάδοση "που απειλεί την ασφάλειά μας και την εθνική ασφάλεια εκείνων με τους οποίους εργαζόμαστε μαζί".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου