"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Λύθηκε το μυστήριο του ufo της Νέας Υόρκης;


Πριν από λίγες ημέρες το pyles.tv είχε δημοσιεύσει την είδηση για ένα "άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο" που είχε αναστατώσει τη Νέα Υόρκη - δείτε εδώ τις λεπτομέρειες. Στο βίντεο που ακολουθεί, υπάρχει μάλλον η λύση του μυστηρίου, όπως μεταδίδει το Associated Press.
  Σύμφωνα με αυτό, θεωρείται πιθανό το "ufo" που είδαν δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες στον ουρανό της Νέας Υόρκης, ήταν στην πραγματικότητα ένα... μάτσο μπαλόνια.
  Μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα, οι υπεύθυνοι ενός γειτονικού σχολείου , του Milestone School, επικοινώνησαν με τις αρχές και υποστήριξαν ότι την ίδια περίπου ώρα με τη θέαση του αντικειμένου, οι μαθητές τους απελευθέρωναν κατά λάθος στον ουρανό, δεκάδες λευκά μπαλόνια με τα οποία είχαν στολίσει το προαύλιο στα πλαίσια σχολικής εορτής!
  Δείτε το σχετικό βίντεο του Associated Press.
Πηγή: pyles.tv 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου