"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο της χρεοκοπίας ο Μπεγλίτης!


thumb


«Η χώρα δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον κίνδυνο της χρεοκοπίας. Το ΠΑΣΟΚ έχει μια στέρεη Κοινοβουλευτική Ομάδα και μεγάλη πλειοψηφία στη Βουλή», δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Παναγιώτης Μπεγλίτης.

Παραδέχτηκε πώς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού χάθηκε πολύτιμος χρόνος μέχρι να βρεθεί ένα ολοκληρωμένο διακύβευμα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.


Σε ερώτηση για ήττα του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, απάντησε πως ποτέ σε καμία χώρα οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν έριξαν κάποια κυβέρνηση. 


Είπε επίσης πως ο πρωθυπουργός έχει την δυνατότητα να πάρει στην πλάτη του την στρατηγική ώστε η χώρα να ξεπεράσει την κρίση. 


Για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και την εμπλοκή που σημειώθηκε τις τελευταίες ημέρες, εξέφρασε την ευχή πως την Τετάρτη θα κλείσει το θέμα. Ξεκεθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται από κανέναν.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/154922/o-kindynos-hreokopias-den-ehei-xeperastei/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου