"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Ο Μαραντόνα χάρηκε για το θάνατο του Πάουλ

Τη χαρά του εξέφρασε ο Ντιέγκο Μαραντόνα μόλις πληροφορήθηκε το θάνατο του χταποδιού Πάουλ. Ο πρώην προπονητής της Εθνικής Αργεντινής σε αντίθεση με τους περισσότερους ποδοσφαιρόφιλους που λυπήθηκαν για το χαμό του διασημότερου χταποδιού, εξέφρασε ανοιχτά τη χαρά του. Στο μεταξύ το γερμανικό ενυδρείο θα αποκτήσει τον αντικαταστάτη του Πάουλ

Ο 50χρονος κόουτς με γραπτή δήλωσή του στο «Twitter» τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που έφυγες χταπόδι-μέντιουμ, εσύ φταις που χάσαμε το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Ο Πάουλ είχε προβλέψει νίκη της Γερμανίας στον προημιτελικό αγώνα με την Αργεντινή, που έληξε με συντριβή της «αλμπισελέστε» με 4-0. Τα ματς αυτό ήταν και το τελευταίο του Μαραντόνα στον πάγκο της Αργεντινής και ο ίδιος μίσησε το χταπόδι για τη σωστή του πρόβλεψη.


Το διασημότερο χταπόδι του πλανήτη άφησε χθες την τελευταία του πνοή στο ενυδρείο του Όμπερχαουζεν. Κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ ο Πάουλ προέβλεψε με ακρίβεια και επτά αποτελέσματα των αγώνων που έδωσε η Εθνική Γερμανίας, καθώς και την επικράτηση της Ισπανίας επί της Ολλανδίας στον τελικό.


Ο αντικαταστάτης του Πάουλ

Τον Πάουλ στο ενυδρείο του Όμπερχαουζεν θα διαδεχθεί ένα άλλο χταπόδι το οποίο θα φέρει το ίδιο όνομα και θα παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα. Σε αυτήν την ανακοίνωση προέβη η εκπρόσωπος Τύπου του γερμανικού ενυδρείου Τάνια Μούντσιγκ και παράλληλα είπε ότι ο νέος Πάουλ γεννήθηκε κοντά στην πόλη της νοτιοδυτικής Γαλλίας Μονπελιέ. 
Υ.Γ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑ ....ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ
ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΤΑΠΟΔΙΑ.....ΣΥΓΝΩΜΗ
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ,,,,ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΧΤΑΠΟΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ, ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΩ ΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΤΟ.....ΑΝΘΡΩΠΟ....ΣΙΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.....ΕΝΝΟΗΤΑΙ!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου