"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

62.494.925 ευρώ αμοιβή σε «καρφί» του λιμενικού

Το Λιμενικό Σώμα χρωστάει 62.494.925€ σε Έλληνα «Τζέιμς Μποντ» της Δίωξης Ναρκωτικών.
Ποιος μίλησε λοιπόν για οικονομία και λιτότητα των δημοσίων Υπηρεσιών; Ο πληροφοριοδότης (κοινώς «καρφί», ή «κατάσκοπος», ή «σπιούνος», ή «ρουφιάνος», ή «πράκτορας», ή «Τζέιμς Μποντ») της Δίωξης Ναρκωτικών του υπουργείου Εμπορικού Ναυτικού κ Κ. Χουστουλάκης ζητάει μέσω της ελληνικής Δικαιοσύνης το ιλιγγιώδες ποσό των 62.494.925€ από το κράτος για τον έξης λόγο, όπως περιγράφει στην αίτησή του στα δικαστήρια:
«Κατά τα έτη 2001-2002 υπήρξα στενός συνεργάτης – πληροφοριοδότης της Διευθύνσεως Ασφάλειας –Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας. Κατά το εν λόγω χρονικό διάστημα, συνεργάστηκα επίσης και με το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Σ.Δ.Ο.Ε) και την αμερικάνικη υπηρεσία D.E.A.(Drug Enforcement Administration).
Η συνεργασία μου με τις ως άνω υπηρεσίες είχε ως αντικείμενο να διεισδύω σε εγκληματικές οργανώσεις μεταφοράς και διακινήσεως ναρκωτικών ουσιών (κοκαΐνης) από χώρες της Λατινικής Αμερικής στην Ευρώπη και στην Ελλάδα και να παρέχω κρίσιμες πληροφορίες στις διωκτικές αρχές, προκειμένου οι τελευταίες να πετύχουν την εξάρθρωση τους.
Πράγματι, κατά την διάρκεια της συνεργασίας μου με την Δίωξη Ναρκωτικών του Υ.Ε.Ν., παρείχα σημαντικές πληροφορίες στα διωκτικά όργανα, οι οποίες οδήγησαν τελικά, την 30/10/2001, στη σύλληψη, μεταξύ άλλων, των μεγαλεμπόρων ναρκωτικών Μιχαήλ Τσουμάνη και Γεωργίου Παπαδιαμαντίου, καθώς και την κατάσχεση, την ίδια ημερομηνία από τις ελληνικές αρχές, ποσότητας 195 κιλών κοκαΐνης στην Πρέβεζα, στο ξενοδοχείο «Νίκος», ιδιοκτησίας Μιχαήλ Τσουμάνη. Οι ως άνω συλληφθέντες καταδικάστηκαν αμφότεροι σε ισόβια κάθειρξη με την υπ΄ αριθ. 869 και 985/2003 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών.
Το άρθρο 31 του νόμου 5539/1932 όριζε αμοιβή 500 δρχ. ανά γραμμάριο κοκαΐνης σε όποιον ανακαλύπτει ναρκωτικά. Συνεπώς για τα 195 κιλά κοκαΐνης που βρήκα το 2001 και με τις προσαυξήσεις για το ποσό αυτό μέχρι σήμερα δικαιούμαι αμοιβή 62.494.925€».
Το τρελό σε αυτή την ιστορία δεν είναι το ποσό που ζητάει ο πράκτορας του Λιμενικού, αλλά το ότι έστειλαν αυτόν τον άνθρωπο στο... στόμα του λύκου να το παίξει Τζέιμς Μποντ και του έβαλαν... φέσι χωρίς να τον πληρώσουν ούτε ένα ευρώ.
Αλλά αυτή η ιστορία που μοιάζει πολύ με μυθιστόρημα θα αποκαλυφθεί σε συνέχειες στο newsbomb.gr για να φανεί ο σκοτεινός κόσμος διακίνησης ναρκωτικών στην Ελλάδα, αλλά και πως δρουν διάφοροι Πουαρό και Σέρλοκ Χολμς στην Ελληνική Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου