"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Η επίλυση του Παλαιστινιακού στο επίκεντρο της συνάντησης Παπανδρέου-Φαγιάντ

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του έλληνα πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον πρωθυπουργό της Παλαιστινιακής Αρχής Σαλάμ Φαγιάντ, κατά την οποία συζητήθηκε το Παλαιστινιακό, στο περιθώριο της Διάσκεψης για την Κλιματική Αλλαγή στη Μεσόγειο.
Ο έλληνας πρωθυπουργός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνάντησης, επεσήμανε την ανάγκη να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις, με στόχο τη δημιουργία βιώσιμου και ενωμένου παλαιστινιακού κράτους, ενώ επανέλαβε την πρόθεση της ΕΕ και της διεθνούς κοινότητας να στηρίξουν κάθε προσπάθεια συμφιλίωσης. Έστειλε δε προσωπικούς χαιρετισμούς στον Μαχμούντ Αμπάς, υπενθυμίζοντας τις παραδοσιακά καλές σχέσεις των Ελλήνων με τους Παλαιστινίους.
Ο Σαλάμ Φαγιάντ, από την πλευρά του, τόνισε την ανάγκη ειρήνης και δημιουργίας παλαιστινιακού κράτους, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι «οι συνθήκες είναι αντίξοες λόγω της κατοχής». Παράλληλα, επεσήμανε ότι οι διαδικασίες για την εξεύρεση λύσης θα πρέπει να προχωρήσουν με ρυθμούς γρήγορους και να ανακτήσουν την αξιοπιστία τους, κάνοντας ωστόσο λόγο για το αδιέξοδο στην διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου