"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Σεισμός 5,7R στην κεντρική Χιλή

Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε, στις 02:58 τοπική ώρα, στην κεντρική Χιλή, σύμφωνα με ανακοίνωση του Αμερικανικού Ινστιτούτου Γεωφυσικής.
Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίσθηκε σε απόσταση 110 χιλιομέτρων νοτιο-δυτικά της πόλης Κονσεπσιόν και 130 χιλιομέτρων βορειο-δυτικά της πόλης Τεμούκο.
Μέσα σε λίγες ημέρες είναι ο δεύτερος σεισμός στη Χιλή, με πρώτο την Τετάρτη που καταγράφηκε σεισμική δόνηση 5, 8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Χιλή επλήγη από σεισμό μεγέθους 8,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, έναν από τους ισχυρότερους στην πρόσφατη ιστορία, ο οποίος στοίχισε τη ζωή 500 και πλέον ανθρώπων και προκάλεσε εκτεταμένες καταστροφές σε πόλεις και βιομηχανίες στη νότια και κεντρική χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου