"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Εκατοντάδες νεκροί και αγνοούμενοι από το τσουνάμι στην Ινδονησία

Οι κακές καιρικές συνθήκες εμποδίζουν το έργο των σωστικών συνεργείων για να προσεγγίσουν τα θύματα από το τσουνάμι σε απομονωμένα νησιά Μενταβάι που προκάλεσε ο σεισμός των 7,7 βαθμών στα ανοιχτά της Σουμάτρας.

Οι νεκροί φαίνεται ότι ξεπερνούν τους 100 –είναι τουλάχιστον 113, σύμφωνα με τις Αρχές– και οι αγνοούμενοι είναι πολλές εκατοντάδες. Ωστόσο, οι πληροφορίες φτάνουν δύσκολα από την περιοχή, επιτείνοντας την ανησυχία ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί.


Σε κάθε περίπτωση οι Αρχές δηλώνουν ότι προετοιμάζονται για τα χειρότερα.


Τα νησιά Μενταβάι και κυρίως το Παγκάι, χτυπήθηκαν από κύμα ύψους τριών μέτρων που έφτασε σε απόσταση 600 μέτρων από τις ακτές, καταστρέφοντας μεγάλο μέρος των κατοικιών. Οι Ινδονήσιοι υπεύθυνοι υποστηρίζουν ότι 10 χωριά έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες καταστροφές.


Οι άστεγοι που ξεπερνούν τις 4.000, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα αναγκαστούν να διανυκτερεύσουν στην ύπαιθρο γιατί ακόμα δεν έχουν φτάσει οργανώσεις αρωγής. Αρκετοί έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους πανικόβλητοι.




Εντωμεταξύ, οι βροχοπτώσεις εμποδίζουν τα σωστικά συνεργεία να μεταβούν στα νησιά με ελικόπτερα την ώρα που η πρόσβαση από τη θάλασσα είναι δύσκολη γιατί τα αγκυροβόλια στα νησιά έχουν καταστραφεί.


Ο σεισμός, που είχε πολύ μικρό εστιακό βάθος, συνέβη αργά το βράδυ της Δευτέρας (τοπική ώρα) στο ίδιο ρήγμα που προκάλεσε τον καταστροφικό σεισμό του 2004. ακολούθησαν 14 μεγάλοι μετασεισμοί, ένας μάλιστα ξεπέρασε τους 6 βαθμούς.


Το τσουνάμι μετά από το σεισμό του 2004 στοίχισε τη ζωή σε 250.000 ανθρώπους στην Ινδονησία και τις γειτονικές χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου