"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Βραζιλιάνος μεγιστάνας φτιάχνει δικό του λιμάνι

Ανοικτά της Βραζιλίας, στο νότιο Ατλαντικό, εργάτες οικοδομών ‘’παλεύουν’’ με τον άνεμο και τα κύματα για να στήσουν ένα καινούργιο τερματικό λιμένα με δέκα εισόδους.
Με την ονομασία ‘’Λεοφώρος προ της Κίνα’’ το νέο λιμάνι, αξίας 2,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων, θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα του κόσμου, όταν ολοκληρωθεί το 2012.

Ο Είκε Μπατίστα, ένας μεγιστάνας των ορυχείων και ο πλουσιότερος άνθρωπος της Βραζιλίας, ήταν εκείνος που ονειρεύτηκε το Acu Superport, για να αποφύγει τις καθυστερήσεις στις μετακινήσεις του σιδηρομεταλλεύματος που φεύγει από τα ορυχεία του με προορισμό την Κίνα.
«Μόλις φτάσει το εμπόρευμά σας στο λιμάνι της Βραζιλίας-και αν είναι σε κοντέινερ- μπορεί να παραμείνει εκεί για 30 έως 60 ημέρες», είπε ο Μπατίστα σε μια συνέντευξή του στο CNN. Για αυτό τον λόγο έφτασε στο σημείο να οικοδομήσει μόνος του τον  καινούργιο λιμένα και ένα βιομηχανικό συγκρότημα, τα οποία είναι μεγαλύτερα από αυτά του Μανχάταν και  ήδη έχουν προσελκύσει ξένες και εγχώριες επενδύσεις.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου