"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Έτοιμο για τις εκλογές το υπουργείο Εσωτερικών

Δηλώσεις του υπουργού Γιάννη Ραγκούση



Τη βεβαιότητά του ότι το υπουργείο Εσωτερικών είναι έτοιμο να πραγματοποιήσει επιτυχώς τις πρώτες εκλογές του "Καλλικράτη" εξέφρασε τη Δευτέρα ο υπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ραγκούσης στη συνέντευξη Τύπου για τη συγκέντρωση και μετάδοση των αποτελεσμάτων που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία SingularLogic.

Ο κ. Ραγκούσης δήλωσε ότι οι εκλογές θα αναδείξουν 13 περιφερειάρχες και 235 ισχυρούς, περισσότερο από ποτέ, δημάρχους στη χώρα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Ραγκούσης, η προοδευτική μεταρρύθμιση του "Καλλικράτη" αποτελεί την πιο ισχυρή πράξη της κυβέρνησης μέσα από την οποία αποδεικνύεται η εμπιστοσύνη της πολιτείας προς τους πολίτες.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Καρακαδάς, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της SingularLogic ανέφερε ότι και στις φετινές εκλογές η εταιρεία θα διεξαγάγει με απόλυτη υπευθυνότητα το έργο της συγκέντρωσης και μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων που ξεκίνησε το 1981 και συνεχίζει ανελλιπώς.

Όπως ανέφερε ο κ. Καρακαδάς, το Σύστημα Ασφαλούς Μετάδοσης (SRT 2x2) των αποτελεσμάτων φιλοδοξεί η δημοσιοποίηση της εκτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος για τις 13 Περιφέρειες και τους πέντε μεγαλύτερους πληθυσμιακά Δήμους, μέσω ενός αντιπροσωπευτικού δείγματος 20% των εκλογικών τμημάτων, να επιτευχθεί μεταξύ 9-9.30 μ.μ., εφόσον ανταποκριθεί τουλάχιστον το 1/2 του δείγματος των εκλογικών τμημάτων από όλες τις περιφέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου