"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΔΝΤ: “Πιάστε τους φοροφυγάδες”

«Καμπάνες» ο ήχος των οποίων έφτασε μέχρι του Μαξίμου, άρχισε να βαρά η Τρόϊκα, ζητώντας την άμεση τήρηση του χρονοδιαγράμματος που αφορά τα έσοδα που έχουν προβλεφθεί να συγκεντρωθούν μέχρι το τέλος του έτους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ», η υπεύθυνη ομάδα ΔΝΤ-ΕΕ για την Ελλάδα-που παρακολουθεί τα στοιχεία της πορείας των εσόδων-ζήτησε την άμεση πάταξη της φοροδιαφυγής για να βρεθούν χρήματα. Συγκεκριμένα, απαίτησε να ενεργοποιηθεί άμεσα το ειδικό σώμα ελεγκτών του ΣΔΟΕ και αν ερευνήσει υποθέσεις φοροδιαφυγής που «βγάζουν μάτι», καθώς και τους κατέχοντες μεγάλη ακίνητη περιουσία, πισίνες, σκάφη, αυτοκινήτων υπερπολυτελείας και… αεροπλάνων.
Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, η τρόικα ζητά «να καταστεί δυνατή» η αυτόματη βεβαίωση φόρου εφόσον ο φορολογούμενος παραλείπει να υποβάλει δηλώσεις, η πλήρης αξιοποίηση εμμέσων μεθόδων ελέγχου του πραγματικού πλούτου έναντι του δηλωμένου εισοδήματος αλλά και όλων των καταγγελιών των πολιτών για φοροδιαφυγή και για παράνομο πλουτισμό συμπολιτών τους. Με δυο λόγια, το ΔΝΤ παροτρύνει την κυβέρνηση να αρχίσει να συγκεντρώνει αμέσως λεφτά και να δημιουργήσει μηχανισμούς για τη συμμόρφωση των πολιτών να υποβάλλουν δηλώσεις.
Το έγγραφο φέρει ημερομηνία 26 Οκτωβρίου 2010 και αφορά μόνο τη μεταρρύθμιση της φορολογικής διοίκησης και την υλοποίηση συγκεκριμένου σχεδίου κατά της φοροδιαφυγής. Την ίδια ημέρα τα δύο βασικά στελέχη του νεοϊδρυθέντος γραφείου του ΔΝΤ στην Αθήνα, ο Ολλανδός Μπομπ Τράα και η Γερμανίδα Στέφανι 'Εμπλε, προχώρησαν σε αναλυτική παρουσίαση του εγγράφου σε μέλη της κυβέρνησης, ζητώντας παράλληλα την άμεση εφαρμογή των όσων προβλέπει
Ειδική θέση έχει στο έγγραφο η «θέσπιση εξειδικευμένων φορολογικών δικαστηρίων», για τα οποία ζητεί από την κυβέρνηση να προχωρήσει στην ψήφιση της σχετικής νομοθεσίας «ως το τέλος Δεκεμβρίου 2010 και υλοποίηση ως το τέλος Μαρτίου 2011».
 

Πηγή: Η Τρόϊκα πιέζει την Ελλάδα να αρχίσει ανελέητο κυνήγι σε “έχοντες και κατέχοντες”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου