"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Με το ένα πόδι εκτός ΛΑΟΣ ο Βορίδης

Με οριστική ρήξη απειλούνται, και μάλιστα προεκλογικά, οι τεταμένες εδώ και καιρό σχέσεις του Μάκη Βορίδη με τον Γ. Καρατζαφέρη.
Σχολιάζοντας δηλώσεις του προέδρου του ΛΑΟΣ ο κ. Βορίδης προανήγγειλε (μιλώντας στον «Φλας») την αποχώρησή του: «Είναι σαφές ότι θα απαλλάξω το κόμμα από το βάρος, με την έννοια ότι θα αποσυνδεθούν οι πολιτικοί μας δρόμοι. Από εκεί και πέρα το τι θα κάνω πολιτικά θα δω, αλλά είναι σαφές ότι δεν θέλω να είμαι σε ένα σχήμα στο οποίο κάποιος μου λέει ότι, ξέρεις, δημιουργώ προβλήματα».
Η δήλωσή του ήρθε ως απάντηση σε συνέντευξη του κ. Καρατζαφέρη («Εθνος»), ο οποίος όταν ρωτήθηκε γιατί δεν όρισε τον κ. Βορίδη υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, απάντησε πως φοβήθηκε μήπως ξαφνικά στις 30 Οκτωβρίου «κάποιο καλό παιδί από τη Ν.Δ. ή την ομάδα του Τσίπρα, πετάξει κάποιο βίντεο στον αέρα και μετά τρέχει να εξηγεί». Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφερόταν, όπως είπε, σε μια ιστορία του κ. Βορίδη «που με πάρα πολλή τέχνη έχει καλύψει, με τον Λεπέν, τα τσεκούρια και τα σχετικά».
Ο Μ. Βορίδης, επικεφαλής του υπερεθνικιστικού Ελληνικού Μετώπου, θεωρεί ότι η γενικότερη πολιτική συμπεριφορά του ήταν γνωστή από παλιά, και κρίθηκε σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου