"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Συνολικά 138 χρηματοπιστωτικά ιδρύματα έκλεισαν το 2010 Ακόμη έξι τράπεζες στις ΗΠΑ «έβαλαν λουκέτο»

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διασφάλισης των Καταθέσεων (FDIC), η ρυθμιστική αρχή του χρηματοπιστωτικού τομέα των ΗΠΑ, ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας ακόμη έξι τραπεζών, ενώ συνολικά το 2010 έχουν κλείσει 138 χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.
Η μεγαλύτερη ήταν η Hillcrest Bank στο Όβερλαντ Παρκ του Κάνσας, με 1,65 δισ. δολάρια συνολικούς πόρους και 1,54 δισ. δολάρια συνολικές καταθέσεις.
Την ακολούθησαν οι First Suburban National Bank στο Μέιγουντ στο Ιλινόι, η First National Bank στο Μπάρνσβιλ στη Τζόρτζια, η Gordon Bank στο Γκόρντον στη Τζόρτζια, η Progress Bank στη Τάμπα στη Φλόριντα και η First Bank of Jacksonville, στο Τζάκσονσβιλ, στη Φλόριντα.
Οι πόροι και οι καταθέσεις των τραπεζών αυτών συμφωνήθηκε να τεθούν υπό τον έλεγχο άλλων, ενώ, σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διασφάλισης των Καταθέσεων, οι διαδικασίες πτώχευσης θα στοιχίσουν στο ταμείο 52 δισ. δολάρια από το 2010 έως το 2014.
Η μεγαλύτερη τράπεζα που κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης ήταν η Washington Mutual το Σεπτέμβριο του 2008, με πόρους 307 δισ. δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου