"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Από τα 65 στα 67;

Στην ανακοίνωση ότι η αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης κατά δύο χρόνια ενισχύει την ανάπτυξη, προέβη το ΔΝΤ, σημειώνοντας ότι τα δύο επιπλέον έτη εργασίας αυξάνουν το μέσο όρο του ΑΕΠ μιας χώρας σχεδόν κατά μία ποσοστιαία μονάδα βραχυπρόθεσμα ή μεσοπρόθεσμα, και κατά 4,25 μονάδες μακροπρόθεσμα.
Ο διεθνής χρηματοπιστωτικός μηχανισμός προχώρησε στη σύγκριση τριών μέσων ενίσχυσης της βιωσιμότητας της χρηματοδότησης των συντάξεων, εξετάζοντας την αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης, τη μείωση του ποσού των συντάξεων και την αύξηση των εισφορών, εκτιμώντας ότι η αύξηση των ορίων ηλικίας αποτελεί το πλέον αποτελεσματικό εργαλείο.
Πέραν της αύξησης του ΑΕΠ, το ΔΝΤ εκτιμά ότι το συγκεκριμένο μέτρο μειώνει την αναλογία του χρέους στο ΑΕΠ κατά 30 ποσοστιαίες μονάδες.
Παράλληλα, πλέκει το εγκώμιο της Ελλάδας και της Γαλλίας για την αύξηση των ορίων ηλικίας, υπογραμμίζοντας ότι «η συγκεκριμένη επιλογή βελτίωσε τα μακροπρόθεσμα δημοσιονομικά θεμέλια των δύο χωρών».

Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου