"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Αντί να τους παντρέψει τους έβρισε

Σοκ έχει προκαλέσει στις αρχές των Μαλδίβων, βίντεο που αναρτήθηκε στο Ιντερνετ, στο οποίο ένα ζευγάρι Ελβετών που θέλησε να ανανεώσει τους γαμήλιους όρκους του σε πολυτελές ξενοδοχείο του αρχιπελάγους, δέχεται τις προσβολές του ανθρώπου που τέλεσε τη γαμήλια τελετή, ο οποίος τους αποκάλεσε "γουρούνια" και άπιστους".
Ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία μαζί με έναν ακόμα υπάλληλο του ξενοδοχείου, μιλώντας στην τοπική γλώσσα, τη Ντιβέχι, προσέβαλε το ζευγάρι στη διάρκεια της τελετής.

"Είστε γουρούνια. Τα παιδιά που θα γεννηθούν από το γάμο αυτό θα είναι μπάσταρδα γουρουνιών. Ο γάμος σας είναι άκυρος. Δεν είστε το είδος των ανθρώπων που μπορούν να έχουν ένα έγκυρο γάμο. Ο ένας από σας είναι άπιστος, αλλά και ο άλλος είναι άπιστος και άθεος και έχουμε λόγους να το πιστεύουμε", ήταν μερικά από τα λόγια του ανθρώπου που πραγματοποίησε την τελετή.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Minivan, ο άνθρωπος που πραγματοποίησε την τελετή φαινόταν να διαβάζει ένα κείμενο με τους παραδοσιακούς γαμήλιους όρκους, ενώ στην πραγματικότητα διάβαζε ένα συμβόλαιο εργασίας για τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου.

Σοκαρισμένος δήλωσε και ο υπουργός Εξωτερικών των Μαλδίβων Αχμεντ Σαχίντ, ενώ η διεύθυνση του ξενοδοχείου ζήτησε συγνώμη από το ζευγάρι.

Οι Μαλδίβες, ένα αρχιπέλαγος στον Ινδικό Ωκεανό, η πλειοψηφία των κατοίκων του οποίου είναι μουσουλμάνοι, αποτελεί έναν από τους πιο ακριβούς προορισμούς διακοπών στη νότια Ασία, τον οποίο πολλά νεαρά ζευγάρια επιλέγουν για το μήνα του μέλιτος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου