"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Επιδημία πολιομυελίτιδας στο Κονγκό

Επιδημία πολιομυελίτιδας εμφανίστηκε στο Κονγκό με δύο επιβεβαιωμένες περιπτώσεις θανάτου και άλλες 120 υπό εξέταση, σύμφωνα με ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).
Η πολιομυελίτιδα είχε εξαφανιστεί από το Κονγκό από το 2000.
«Σοβαρή επιδημία πολιομυελίτιδας εμφανίστηκε στη Δημοκρατία του Κονγκό με 120 περιπτώσεις οξείας χαλαρής παράλυσης (σύνδρομο που σχετίζεται με την πολιομυελίτιδα) και με 58 θανάτους», αναφέρει ο ΠΟΥ στην ιστοσελίδα του.
Οι μισές από τις περιπτώσεις καταγράφηκαν τις δέκα τελευταίες ημέρες ενώ η πρώτη περίπτωση εμφανίστηκε στις αρχές Οκτωβρίου.
Η ασθένεια πλήττει κυρίως παιδιά μέχρι πέντε ετών. Στις περιπτώσεις που έχουν καταγραφεί στο Κονγκό, η πλειοψηφία των προσβεβλημένων ατόμων είναι νέοι 15-25 ετών και μόνο σε μια περίπτωση η νόσος καταγράφεται σε ένα πεντάχρονο παιδί. Τρεις άλλες περιπτώσεις αφορούν παιδιά 7-13 ετών και πέντε περιπτώσεις άτομα ηλικίας 26-58 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου