"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Τον τιμώρησε με ευνουχισμό

Εκδικήθηκε τον άνδρα της, ευνουχίζοντάς τον επειδή της «άδειασε» τον τραπεζικό της λογαριασμό, πούλησε τα κοσμήματά της και αγόρασε δώρα για την ερωμένη του.
Η ανατριχιαστική ιστορία εκτυλίχτηκε στο Χονγκ Κονγκ της Κίνας. Η Λαμ Γιουκ Καμ, μόλις ο 41χρονος άνδρας της παραδέχτηκε ότι την απατά, έβαλε μπροστά το σχέδιο της εκδίκησης. Έριξε υπνωτικά στη σούπα του και όταν ο άτυχος άνδρας αποκοιμήθηκε, του έκοψε τα γεννητικά όργανα με ψαλίδι.
Ο άνδρας στάθηκε τυχερός μέσα στο δράμα του. Μεταφέρθηκε εγκαίρως στο νοσοκομείο και υπεβλήθη σε επιτυχή συγκόλληση μορίου.
Η γυναίκα έμεινε εννέα μήνες στη φυλακή και αφέθηκε ελεύθερη πρόσφατα. Ο άνδρας της την έχει συγχωρήσει από την πρώτη στιγμή, καθώς από το δικαστήριο κιόλας είχε αναλάβει πλήρως την ευθύνη για την πράξη της γυναίκας του.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου