"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Αμερικανικό “φακέλωμα” στην Νορβηγία

Αποκαλύψεις για «φακέλωμα» Νορβηγών από την αμερικάνικη πρεσβεία στο Όσλο από το 2000, έκαναν τα νορβηγικά ΜΜΕ.
Η νορβηγική κυβέρνηση ζήτησε επισήμως εξηγήσεις από την πρεσβεία, σε συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων του υπουργείου Εσωτερικών και Αμερικανών αξιωματούχων. Επειδή δεν αποσαφηνίστηκαν πολλά από τη συνάντηση, ο Νορβηγός υπουργός Εξωτερικών, Γιόνας γκαρ Στόρε, επισήμανε πως «εάν παραβιάστηκαν οι νορβηγικοί νόμοι, είναι πολύ σοβαρό το ζήτημα».
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο TV Nyhetskanalen, η αμερικανική πρεσβεία είχε προσλάβει 15-20 άτομα, μεταξύ των οποίων και πρώην ανώτατα στελέχη της νορβηγικής αστυνομίας, για να παρακολουθούν πολίτες που διαμένουν στην Νορβηγία, ώστε να προλαμβάνουν πιθανές επιθέσεις κατά αμερικανικών συμφερόντων.
Επίσης, άτομα που συμμετείχαν σε διαμαρτυρίες, φωτογραφίζονταν και προσωπικές πληροφορίες τους συλλέγονταν σε ειδικά έγγραφα, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο TV2.
Η απάντηση της πρεσβείας των ΗΠΑ στο Όσλο ήταν ότι εργάζεται εντατικά για να δώσει εξηγήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου