"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Ανησυχεί η Μέρκελ για το ευρώ

Η καγκελάριος της Γερμανίας, Ανγκελα Μέρκελ, με δηλώσεις της σήμερα εξέφρασε την "ανησυχία" της ότι απειλείται το ευρώ, μετά από το βάθεμα της κρίσης στη 16μελή ευρωζώνη, λίγο αφότου το Δουβλίνο προσέφυγε στον "ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης".
"Αντιμετωπίζουμε μία εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση, σε ό,τι αφορά το ευρώ", υπογράμμισε η αξιωματούχος, που μιλούσε στην Ομοσπονδία των Εργοδοτών στο Βερολίνο. "Διακυβεύεται το ίδιο το κοινό μας νόμισμα(...)"θα πρέπει να επιδείξουμε υπευθυνότητα", υπογράμμισε επίσης.
"Δεν θέλω να σκιαγραφίσω μία εικόνα δραματική", πρόσθεσε, "επισημαίνω, όμως, ότι πριν από ένα έτος δε μπορούσαμε να φανταστούμε τον δημόσιο διάλογο, που προκλήθηκε την άνοιξη (σ.σ. : με την ελληνική δημοσιονομική κρίση), αλλά (δε μπορούσαμε να φανταστούμε) και τα μέτρα, που υπήρξε ανάγκη να ληφθούν". "Πρέπει να συνεχίσουμε να ζητούμε σκληρά μέτρα, με αυστηρές προϋποθέσεις, αλλά θα πρέπει επίσης να υποστηρίξουμε, με σθένος, το ευρώ".
Στη συνέχεια, η καγκελάριος αντιδιέστειλε την ελληνική κρίση από την ιρλανδική, την οποία πάντως αποκάλεσε "ανησυχητική". Απέδωσε την κρίση του ιρλανδικού προϋπολογισμού "στον προβληματικό τραπεζικό τομέα". Κάλεσε "τον ιδιωτικό τομέα να συμμετάσχει, στο μέλλον, στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης"(...)"πολύ περισσότερο που ιδιώτες έκαναν πάρα πολλά χρήματα, με την απόκτηση-διάθεση κρατικών ομολόγων"(...). "Οι ιδιώτες δανειστές και στο μέλλον θα πρέπει να συμμετέχουν στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης".
Πηγή: newscode

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου