"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Πνευματικός Ρ. Κορομηλά: «Προσεύχομαι κάθε μέρα για την υγεία της»

«Προσεύχομαι κάθε μέρα για την υγεία της Ρούλας. Έχω ευεργετηθεί από εκείνη και χαίρομαι μέσα από την καρδιά μου που επιτέλους βρήκε το δρόμο της και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά της». Ο αγιορείτης πατέρας Ευλόγιος, ο πνευματικός της Ρούλας Κορομηλά μίλησε στο “newsbomb.gr” για την παρουσιάστρια και αποκάλυψε πως οι περισσότεροι άνθρωποι που ήταν δίπλα της και είχαν επίσης ευεργετηθεί από εκείνη, τα δύσκολα χρόνια της απομόνωσης και των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, την εγκατέλειψαν.
«Δεν έμεινε κανείς δίπλα της. Το μεγαλύτερο και πιο δυνατό στήριγμά της είναι ο αδελφός της, ο Θανάσης, ένα εξαίρετο παιδί. Η σχέση τους είναι υποδειγματική», πρόσθεσε.
Μετά τη δήλωση της Ρούλας ότι αρκετά χρόνια μετά τον χωρισμό της με τον Νάσο Γαλακτερό ξαναβρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός χειρουργού που ζει στη Νέα Υόρκη, ο πατέρας Ευλόγιος δεν έκρυψε τη χαρά του. «Αφού μαθαίνω ότι είναι χαρούμενη κι ευτυχισμένη είμαι κι εγώ ευτυχής. Αυτές τις μέρες βρίσκομαι στην Αθήνα για λόγους υγείας, αλλά πιστεύω ότι θα αξιωθώ να την δω, παρότι γνωρίζω ότι το πρόγραμμά της είναι φορτωμένο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου