"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Τι θα γίνει με τους Βούλγαρους και τον σοβιετικής κατασκευής και απαρχαιωμένο αντιδραστήρα τους Κοζλοντούι;

kozloduy_npp
Όλα μυρίζουν «πρόβλημα» στον σοβιετικής κατασκευής και απαρχαιωμένο αντιδραστήρα του Κοζλοντούι που όλο κλείνει και ποτέ δεν κλείνει. Και όλα αυτά, μερικές δεκάδες χιλιόμετρα από την εθνική μας επικράτεια. Μια νέα αύξηση των επιπέδων ραδιενέργειας διαπιστώθηκε χθες το πρωί στον χώρο περί του περιβλήματος του ενός αντιδραστήρα στον κεντρικό πυρηνικό σταθμό του Κοζλοντούι, στο βόρειο τμήμα της Βουλγαρίας. Οι Βούλγαροι διαρρηγνύουν τα μάτιά τους ότι δεν σημειώθηκε διαρροή ραδιενέργειας, καθώς το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε άμεσα και αποτελεσματικά, όπως λένε.
Άνεμοι νότιοι...
Κι όμως, στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι αρμόδιοι του σταθμού, σημείωναν αρχικά τα κάτωθι: «αύξηση των επιπέδων ραδιενεργού αερίου xenon (Χe 133) σημειώθηκε στη διάρκεια εργασιών συντήρησης του αντιδραστήρα νούμερο 5 ο οποίος είχε τεθεί εκτός λειτουργίας».
Σύμφωνα με τον βουλγαρικό Τύπο, το προσωπικό που βρισκόταν στο συγκρότημα την ώρα που σημειώθηκε το πρόβλημα, εκτέθηκε στο ένα δέκατο της ετήσιας επιτρεπόμενης ποσότητας ραδιενέργειας... Μια «λεπτομέρεια»: την ώρα του συμβάντος, έπνεαν νότιοι άνεμοι, με κατεύθυνση δηλαδή την Ελλάδα... Και η κυβέρνηση-ανέκδοτο της Αθήνας, εξακολουθεί να παρακολουθεί αδρανής και αδιάφορη και ίσως και λίγο φοβισμένη, τα συμβάντα σε μια χώρα, ο πρωθυπουργός της οποίας σπάει ενίοτε και μπλόκα Ελλήνων αγροτών.

elkosmos

3 σχόλια:

  1. καλα σαραντα μας.
    ρε παιδια , αυτο δε μοιαζει με πυρηνικο σταθμο στη φωτογραφια !
    τζαμι με μιναρε μοιαζει ναναι !
    ποσο παλιο μπορει ναναι ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια Πολλά φίλη μου.
    Αληθώς Ανέστη.!
    Καταχώρησα και τη νέα σου διεύθυνση...

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑ...ΧΑ...ΧΑ....ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΦΟΙΝΙΚΑ!
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΜΟΙΑΖΕΙ!!!
    ΑΡΧΑΙΟ ΟΣΟ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ;
    ΕΜ....ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΝΕΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.....
    ΑΣΤΑ..ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ...ΚΑΛΑ ΠΕΝΗΝΤΑ...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή