"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Μνημόσυνο σήμερα έγινε για τον Αλέκο Παναγούλη

Στις 12 το μεσημέρι στο Α' νεκροταφείο της Αθήνας, τελέστηκε μνημόσυνο για τα 35 χρόνια από το θάνατο του Αλέκου Παναγούλη.
Ο Αλέκος Παναγούλης σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς του 1976, με το θάνατο του να αποτελεί ακόμη και σήμερα μυστήριο.
Σύμβολο της αντιδικτατορικής αντίστασης, ο Αλέκος Παναγούλης είχε τοποθετήσει εκρηκτικά στο 31ο χιλιόμετρο της Αθηνών - Σουνίου για να ανατινάξει το αυτοκίνητο που μετέφερε τον δικτάτορα Γεώργιο Παπαδόπουλο.
«Δεν επιδίωξα να σκοτώσω έναν άνθρωπο. Δεν είμαι ικανός να σκοτώσω έναν άνθρωπο. Επιδίωξα να σκοτώσω έναν τύραννο», δήλωσε καιρό αργότερα ο ίδιος. Η ενέργεια αυτή, του στοίχισε βασανιστήρια και φυλάκιση, τα οποία άντεξε μέχρι την αποφυλάκιση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου