"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Ομάδα για την προστασία των ανηλίκων συστήνει η ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη

 
Τη σύσταση ειδικής ομάδας της., που θα έχει ως κύριο μέλημά της την προστασία ανηλίκων σε ολόκληρη την Κρήτη, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Μανόλης Όθωνας, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Ρέθυμνο.
Αφορμή για την κυβερνητική απόφαση αποτέλεσε ο θάνατος της 16χρονης στην Κρήτη από κατανάλωση αλκοόλ, το βράδυ της Ανάστασης. Σύμφωνα με τον υφυπουργό, η ομάδα θα λειτουργήσει άμεσα μέσω συγκεκριμένου σχεδίου δράσης που θα περιλαμβάνει όλους του τομείς προστασίας των ανήλικων, ενώ παράλληλα έργο της θα είναι η πιστή εφαρμογή διατάξεων και νόμων που στόχο έχουν να προστατεύσουν τη ζωή και τις δραστηριότητες των νέων.
Παράλληλα ανακοίνωσε ότι από Δευτέρα θα ξεκινήσουν να λειτουργούν γραφεία προστασίας ανηλίκων από τη Δευτέρα και στις τέσσερις Αστυνομικές Διευθύνσεις του νησιού. Ο υφυπουργός αύριο αναμένεται να διαβιβάσει στον Εισαγγελέα Εφετών Κρήτης, κ. Κοκκινάκη, πρόταση ώστε να συναντηθούν οι εισαγγελείς όλων των νομών της Κρήτης, οι Αστυνομικοί Διευθυντές αλλά και οι δήμαρχοι τουλάχιστον των πρωτευουσών των νομών και των τουριστικών περιοχών που παρουσιάζουν αυξημένη κίνηση τους θερινούς μήνες ώστε να συμφωνηθεί ένα μοντέλο συνεργασίας που θα κάνει την αστυνόμευση του συγκεκριμένου τομέα αποτελεσματική.
Όπως τόνισε ο Μ. Όθωνας στόχος είναι να υπάρξει "επιτήρηση των ζωνών που συγκεντρώνονται ανήλικα άτομα, γύρω από σχολεία, φροντιστήρια και όπου αλλού" και "συστηματική και όχι ευκαιριακή προσπάθεια, εξαντλώντας κάθε δυνατότητα αυστηρής εφαρμογής των διατάξεων που διέπουν τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά και άλλους χώρους όπως Ίντερνετ καφέ, που μετατρέπονται σε χώρους τυχερών παιχνιδιών και ανασφαλούς χρήσης του διαδικτύου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου