"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή, 1 Μαΐου 2011

Σύντομα και στην χώρα μας η απαγόρευση της «επίδειξης του Σταυρού»!

Κωμικό χαρακτήρα, έχει λάβει πλέον στην Μ. Βρετανία, η υπεράσπιση του πολυπολιτισμού. Διαβάστε τι συνέβη εκεί, και μην νομίζετε ότι τέτοιου είδους “συμβάντα” είναι τόσο μακρινά και στην πατρίδα μας.
stΛίγο πριν το Πάσχα, ένας εργαζόμενος σε μία εταιρεία (δημοσίων συμφερόντων) δέχθηκε πειθαρχική ποινή από την εταιρεία στην οποία υπηρετούσε, διότι στο φορτηγάκι του, είχε βάλει έναν σταυρό.
Απειλήθηκε μάλιστα με απόλυση εάν δεν τον αφαιρούσε. Γιατί; Μα γιατί θεωρήθηκε από τους προϊσταμένους του, ότι η “επίδειξη του σταυρού” θα προσέβαλλε συναδέλφους του, ή τον κόσμο με τον οποίο θα ερχόταν σε επαφή.
Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι στην συγκεκριμένη εταιρεία, επιτρέπεται η χρήση “μπούρκας” - ελαφρά τροποποιημένης, που χαρακτηρίζεται διακριτική από την εταιρεία – ή στίχων από το κοράνι από μουσουλμάνους εργαζόμενους, σε αυτοκίνητα της εταιρείας. Όχι όμως, από ό,τι φαίνεται, η χρήση του σταυρού. Το γεγονός προκάλεσε κατακραυγή στην τοπική κοινότητα του 64χρόνου εργαζομένου Colin Atkinson.
Προς βοήθειά του, έσπευσαν οι τοπικοί ακτιβιστές του Βρετανικού Εθνικού Κόμματος (BNP), οι οποίοι έξω από τα γραφεία της εταιρείας μοίρασαν κάποια φυλλάδια και παρέδωσαν επιστολές διαμαρτυρίας στην εταιρεία.
Από ό,τι φαίνεται όμως, αυτό προκάλεσε την μήνη του πολιτικά ορθού συστήματος, το οποίο έστειλε την Βρετανική αστυνομία, για να φιμώσει τους ακτιβιστές. Ακούστε τι ακολούθησε. Η αστυνομία ζήτησε από τον Adam Walker, εθνικό διευθυντή του BNP, να απομακρύνει το αμάξι του από την είσοδο του κτηρίου, γιατί εμπόδιζε.
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος υπάκουσε και το πήγε στις θέσεις πάρκινγκ. Τότε η αστυνομία του έκοψε κλήση, διότι οδήγησε (μέσα στο πάρκινγκ) χωρίς να φορά ζώνη ασφαλείας. Όταν όμως του ζητήθηκε το όνομά του, σαν αντίδραση – και ενώ είναι γνωστός- αρνήθηκε να το δώσει.
Τότε η αστυνομία του έκοψε την κλήση, δίχως όνομα, με τον αριθμό του αυτοκινήτου του, αφήνοντάς την πάνω στο παρμπρίζ. Όταν αυτός απάντησε αφαιρώντάς την από το παρμπρίζ, συνελήφθη για “ρύπανση”.
Δύο αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου του, και πήραν τα κλειδιά από την εκκίνηση, και του πέρασαν χειροπέδες, λέγοντάς του ότι είχε συλληφθεί. Μπήκε κανονικά σε μια μικρή κλούβα και οδηγήθηκε στο τοπικό τμήμα, όπου και κρατήθηκε για κάποιες ώρες.
Ευτυχώς η συνέχεια ήταν καλύτερη. Ανήμερα την Μεγάλη Παρασκευή και μετά από ένα μεγάλο κύμα παραπόνων κατά της εταιρείας και μεγάλου επιπέδου έντασης ανάμεσα στους εργαζομένους της εταιρείας, όχι μόνο ο κ. Atkinson δεν
τιμωρήθηκε, αλλά η εταιρεία υπαναχώρησε επιτρέποντάς του, να έχει τον Σταυρό στο αμάξι του.
Αυτό ακριβώς είναι ο χρεοκοπημένος πολυπολιτισμός και η “ανοχή” την οποία τόσο πολύ κάποιοι θέλουν να εφαρμόσουν στην χώρα μας.

Τα όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια των προηγούμενων ημερών με τον 9.84 και τις καταγγελίες για απαγόρευση από την πλευρά του κ. Καμίνη της χρήσης ευχών όπως “Χριστός Ανέστη” αποδεικνύουν ότι βρισκόμαστε στην αρχή αυτής ακριβώς της διαδικασίας, η οποία θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε περιστατικά όπως αυτά στην Μ. Βρετανία.
Και φανταστείτε ότι εκεί, ο πρωθυπουργός της χώρας ομολογεί ότι ο πολυπολιτισμός απέτυχε. Τι έχει να γίνει εδώ με την “εχθροπάθεια” την οποία ερχόμαστε τώρα να ομολογήσουμε.
Ο καημένος αυτός τύπος, που του έκοψαν την κλήση, στο Ελλάντα θα έτρωγε τουλάχιστον καμιά 10αριά χρόνια κάθειρξη, ώστε να ικανοποιηθούν οι αριστερολάγνοι κυβερνώντες μας.
Θυμάμαι όταν είχα πρωταρχίσει να γράφω σε αυτήν εδώ την εφημερίδα, που έγραφα για τις “απαγορεύσεις” στην Μ. Βρετανία των ευχών για τα Χριστούγεννα και το Πάσχα. Κάποιοι σίγουρα θα με θεωρούσαν κινδυνολόγο ή γραφικό.
Αποδεικνύεται όμως ότι χρειάστηκε πολύ λίγος καιρός, για να έλθουν τούτα τα μαντάτα και στην πατρίδα μας. Οπότε πολύ συντομότερα να περιμένουμε τα καινούρια επεισόδια.
Είναι πλέον απαραίτητο να συνειδητοποιήσουμε ότι το τέρας της παγκοσμιοποίησης και του πολυπολιτισμού δεν θα μείνει ικανοποιημένο, παρά μόνο εάν όλοι οι Έλληνες φοβούνται όχι μόνο να φέρουν τον σταυρό, αλλά και να δηλώνουν ότι είναι Έλληνες.
Γι' αυτό θα πρέπει άμεσα να μπούμε σε διαδικασίες που θα αναγκάσουν τον κ. Καστανίδη να αλλάξει τον νόμο αυτό ή να αναγκαστεί να φύγει από μόνος μου.

Σκέφτομαι ώρες ώρες μήπως πρέπει να εύχομαι να πάει η κατάσταση στην οικονομία χειρότερα, μπας και φύγουν.  Γιατί προσωπικά θεωρώ σημαντικότερη την (και θρησκευτική) ελευθερία μου, από οποιαδήποτε υλικά αγαθά, που θα στερηθώ εάν τα πράγματα γίνουν χειρότερα.
Δημήτρης Παπαγεωργίου

3 σχόλια:

 1. Γιατί προσωπικά θεωρώ σημαντικότερη την (και θρησκευτική) ελευθερία μου, από οποιαδήποτε υλικά αγαθά

  Μπράβο φίλε μου που θεωρείς σημαντικότερη την θρησκευτική σου ελευθερία.

  Αλλά μόνο την δικιά σου??

  Εμένα που είμαι άθεος και δεν θέλω να ακούω θρησκειακά συνθήματα τύπου "Χριστός Ανέστη" από ένα δημόσιο (ή δημοτικό ραδιόφωνο όπως ο 9,84), με σκέφτηκες???

  ή μήπως Έλληνας σημαίνει αναγκαστικά Χριστιανός. Γιατί αν σημαίνει κάτι τέτοιο, δεν θέλω να ξανακούσω π.χ. ότι ο Περικλής, ο Λεωνίδας και Πλάτων ήταν Έλληνες.

  Όταν θεωρείς σημαντική την θρησκευτική σου ελευθερία πρέπει να καταλαβαίνεις ότι αυτή δεν πρέπει να παραβιάζει εκείνη του άλλου.

  Αλλιώς, η ελευθερία σου είναι παρόμοια με εκείνη του καπνιστή που θέλει να είναι ελεύθερος να καπνίζει αναγκάζοντας και τους γύρω του να συμμετέχουν με το "παθητικό κάπνισμα".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΘΕΟΣ ΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ,ΑΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΑ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ!
  ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ;
  ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ Η ΘΡΙΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ....ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΝ ΖΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΤΡΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ.
  ΑΝ ΖΕΙΣ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.....ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕΞΗΣ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. εγραψα πριν ενα σχολιο αλλα σβηστηκε .
  εγω λοιπον θελω ν α πω οτι τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα οσο νομιζετε .
  προκειται για πολεμο πνευματικο .
  σε καμια μουσουλμανικη χωρα δε θα δειτε να υπαρχουνε χριστιανοι χωρις να φοβουνται για την ιδια τη ζωη τους , ή την σωματικη τους ακεραιοτητα .
  αν προσεξετε , θα δειτε οτι οπου υπαρχει μουσουλμανισμος , υπαρχει φτωχια , εξαθλιωση , αναλφαβητισμος .
  δεν υπαρχει μουσουλμανικο κρατος που να εχει ευημερια , ή διακινηση ιδεων .
  ειναι ενα πολιτικο συστημα στην ουσια που κραταει τον κοσμο καταπιεσμενο αμορφωτο και παμφτωχο .
  οι ιδεες του μουσουλμανισμου ειναι τετοιες , που απο την φυση τους απαγορευουνε την πνευματικη ανελιξη .
  βλεπετε τι γινεται στα κρατη τους , και βλεπετε τους μεταναστες τους πως φερονται εδω στην πατριδα μ ας .
  σε μουσουλμανικο κρατος αν εισαι χριστιανος , μπορει καποιος να βιασει κατ επαναληψη την κορη σου ειτε μονος ειτε με παρεα , δε θα δωσει λογο σε κανεναν , και αν θελει μετα μπορει να την παντρευτει και να τους εχει ολους γραμμενους .
  δυστυχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα .
  τις προαλες καψανε το μαγαζι ενος αιγυπτιου , επειδη η γυναικατου ορθοδοξη ουσα , δεν φορουσε μπουργκα .
  και αυτα γινονται εν οσω ειναι σε ξενη χωρα .
  φανταστειτε τι εχει να γινει αν τους δωσουνε και πληρη ελευθερια .
  δυστυχως αν δεν το καταλαβατε , ειμαστε σε πολεμο με τις σκοτεινες δυναμεις , που μεσα απο μια αφελη θρησκεια προσπαθουν να καθυποταξουν τον κοσμο και την Ελευθερια .
  με τον φοβο του σπαθιου , της καταπιεσης , με φονους και ουρλιαχτα λυκων απαιτουν να καταλυσουν την ομορφια , τις ιδεες , την ανθρωπια που μας ξεχωριζει απ τα ζωα .
  πες τε μου για ενα μουσουλμανικο κρατος που να πηγε μπροστα , που να υμνησε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
  μονο ενα πειτε μου .
  προσεχτε Ελληνες μη βγαλουμε τα ματια μας μονοι μας

  ΑπάντησηΔιαγραφή