"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Έρχονται καραβάνια Τούρκων για να ψηφίσουν

Τουλάχιστον 20.000 Τούρκοι (πρώην κάτοικοι Θράκης που είναι γραμμένοι στα ελληνικά δημοτολόγια, αλλά έχουν μετακομίσει και μένουν στην Τουρκία) φτάνουν από αύριο στην Ελλάδα για να ψηφίσουν στις δημοτικές εκλογές.
Όπως όλα δείχνουν, είναι έτοιμος ο μηχανισμός του Συλλόγου Αλληλεγγύης ΄΄Τούρκων΄΄ Δυτικής Θράκης BTTD στην Τουρκία, για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.
Μετά τις δηλώσεις του Προέδρου του παραρτήματος Προύσσας, για μετακίνηση 8.000 ΄΄ψήφων΄΄ σειρά είχε το παράρτημα Ζεϊτίν Μπουρνού, οι υπεύθυνοι του οποίου άρχισαν τη συγκέντρωση των ψηφοφόρων.
Όπως δημοσίευσαν τα τουρκικά μέσα, ήδη έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για τη μετακίνηση ψηφοφόρων την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου.
Ανακοίνωση του συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης – παράρτημα Ζεϊτίν Μπουρνού.
΄΄Θα μπούνε λεωφορεία για τις εκλογές στην Ελλάδα΄΄
΄΄Για τις εκλογές που πραγματοποιηθούνε στην Ελλάδα στις 7 Νοεμβρίου, θα μπούνε λεωφορεία. Όσοι επιθυμούνε να πάνε είναι ανάγκη να εγγραφούνε είτε στον τοπικό τσαϊτζή Ιντρίζ είτε στον πρόεδρο Ορχάν Σαρ. Για την εγγραφή απαιτείται όνομα, επώνυμο, αριθμός διαβατηρίου και αριθμός κινητού τηλεφώνου. Τα λεωφορεία θα ξεκινήσουν στις 5 Νοεμβρίου ημέρα Παρασκευή. Ανακοινώνεται υπ΄ όψιν των μελών και συμπολιτών μας που θα ψηφίσουνε΄΄.
Εν τω μεταξύ η πρώην εκλεκτή του ΠΑΣΟΚ Σιμπέλ Μουσταφάογλου (υποψήφια τώρα περιφερειάρχης στη Θράκη του μειονοτικού μουσουλμανικού συνδυασμού) προχώρησε σε νέα ανθελληνική πρόκληση, με τις φράσεις ΄΄ Όλοι οι Τούρκοι θα στηρίξουν αυτό το συνδυασμό. Είμαστε ένα …η ενότητα γεννά δύναμη΄΄ και …. πολλά άλλα, ανέφερε στην ομιλία της προς τους Ρομά Κομοτηνής, η υποψήφια του ανεξάρτητου μειονοτικού συνδυασμού Σιμπέλ Μουσταφάογλου.
Όπως δημοσιεύει το μειονοτικό περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγακρί με τίτλο ΄΄Ξεσηκώθηκε η Καλκάντζα΄΄, η Σιμπέλ Μουσταφάογλου με τη συνοδεία μειονοτικών (Τούρκων κατά τους ίδιους), μετέβησαν στην περιοχή για άγρα ψήφων.
Μέσα από την ομιλία της, γίνεται σαφής διαχωρισμός σε Τουρκικά και Ελληνικά χωριά.
Η Μουσταφάογλου πάντα κλείνει τις προεκλογικές ομιλίες της με τη φράση: ΄΄Όλοι οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης να γίνουν μια γροθιά΄΄.
Υ.Γ. Η ΘΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ......
ΠΑΡ ΤΟ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ......ΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ...ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚΟΞΕΦΤΙΛΕΝΙΟΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ......
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου