"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Πέθανε η γηραιότερη γυναίκα

Σε ηλικία 114 ετών «έφυγε» σήμερα από τη ζωή η Γαλλίδα Εζενί Μπλανσάρ, όπως έγινε γνωστό από νοσοκομειακές πηγές της πόλης Μπριν στο νησί Σαιν Μπαρτέλεμι στις Αντίλλες, όπου και ζούσε τα τελευταία 30 χρόνια.

Η Εζενί Μπλανσάρ γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου του 1896, εγκατέλειψε το νησί της Σαιν Μπαρτέλεμι, ακολούθησε τον θρησκευτικό βίο και επέστρεψε εκεί μετά από πάρα πολλά χρόνια όπου και οι πολίτες την ονόμασαν «η γλυκειά» από τα ωραία και πλούσια γλυκά που πρόσφερε στους νέους που την επισκέπτονταν και αυτή τους μιλούσε για την καθολική εκκλησία.


Στις 4 Μαΐου του 2010 η Εζενί Μπλανσάρ ανακηρύχτηκε επισήμως η γηραιότερη γυναίκα στον κόσμο μετά το θάνατο, λίγο πριν τα γενέθλιά των 115 χρόνων της, της προκατόχου του τίτλου, Κάμα Σινεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου