"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Εορτάστηκε η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Με συναυλία στον υπαίθριο χώρο μπροστά στο Ζάππειο από τις ορχήστρες των τριών σωμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων ολοκληρώθηκε στην Αθήνα ο εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.
Το πρόγραμμα του εορτασμού ξεκίνησε το πρωί με επίσημη έπαρση της σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, συνεχίσθηκε με δοξολογία στον Άγιο Διονύσιο Αεροπαγίτη, κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη και ολοκληρώθηκε με την επιτυχημένη συναυλία που έγινε για πρώτη φορά, στη θέση της καθιερωμένης δεξίωσης.
Περίπου 3.000 άνθρωποι παρακολούθησαν την συναυλία που ξεσήκωσε το κέφι, αφού οι μπάντες των τριών σωμάτων του στρατεύματος δεν περιορίσθηκαν σε εμβατήρια, αλλά για μιάμιση ώρα διασκέδασαν τον κόσμο με Σαββόπουλο, Μαρκόπουλο, Μπίτλς, Αμπα και τη μουσική άλλων συγκροτημάτων που υπήρξαν δημοφιλή στη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών.
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ε. Βενιζέλος, ο υφυπουργός κ. Π. Μπεγλίτης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γρ. Νιώτης, ο κ. Μ. Καρχιμάκης εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Β. Πολύδωρας εκ μέρους της Ν.Δ., ο πρέσβης κ. Γ. Γεωργίου εκ μέρους του ΛΑ.Ο.Σ., οι τέως Πρόεδροι της Δημοκρατίας κ. Χρ. Σαρτζετάκης και ο κ. Κ. Στεφανόπουλος, ο πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός κ. Ι. Γρίβας και εκπρόσωποι της Νομαρχίας. Ανάλογες εκδηλώσεις έγιναν σε όλους τους νομούς της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου