"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Διαιρεμένη η τουρκική αξιωματική αντιπολίτευση

Με διάσπαση απειλείται το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα της Τουρκίας, που αποτελεί την αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας.
Ο πρόεδρος του κόμματος Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου όρισε τη νέα σύνθεση της δεκαπενταμελούς Κεντρικής Διοικητικής Επιτροπής και στελέχη που δεν συμπεριλήφθηκαν, κατάφεραν να συγκαλέσουν την Κομματική Συνέλευση η οποία, παρά την αντίθετη γνώμη του προέδρου, έλαβε απόφαση για έκτακτο καταστατικό συνέδριο.
Το αποτέλεσμα είναι να έχουν διαμορφωθεί δύο πόλοι στο κόμμα. Η μία δεν αναγνωρίζει τη νέα σύνθεση της Κεντρικής Διοικητικής Επιτροπής και η άλλη δεν αναγνωρίζει την απόφαση περί συνεδρίου.
Σκληρές δηλώσεις έκανε ο Κιλιτσντάρογλου, φτάνοντας στο σημείο να πει «εμείς γκρεμίσαμε την αυτοκρατορία του τρόμου μέσα στο κόμμα και στόχος μας είναι τώρα να γκρεμίσουμε την αυτοκρατορία του τρόμου στην Τουρκία», εννοώντας την κυβέρνηση Ερντογάν. Για τα εσωκομματικά, ο Τούρκος πολιτικός εννοούσε τον προκάτοχό του Ντενίζ Μπαϊκάλ, αλλά και τον θεωρούμενο «παλαιοκομματικό» Οντέρ Σαβ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου