"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Απολογίες για τα τρομο-πακέτα

Αύριο Πέμπτη ο Π. Αργυρού αναμένεται να απολογηθεί εν νέου ενώπιον της 2ης ειδικής ανακρίτριας μαζί με τον 24χρονο Γεράσιμο Τσάκαλο για τα τρομο-πακέτα.
Ωστόσο ο 22χρονος Π.Αργυρού πήρε ήδη από την Τρίτη το δρόμο για τις φυλακές μετά την απολογία του στο Εφετείο Αθηνών για κακουργηματικές κατηγορίες που σχετίζονται με πράξεις της οργάνωσης «Συνομωσία πυρήνων της φωτιάς».. Σύμφωνα με τις πρώτες πηροφορίες ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες όπως και το να δηλώσει το οτιδήποτε αναφορικά με την υπόθεση.
Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της εντάξεως και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της προμήθειας, κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών υλών ενώ επιπλέον διώκεται και για τις τρεις εκρήξεις οι οποίες αφορούν στις βομβιστικές επιθέσεις στην οικία του Παναγιώτη Χηνοφώτη, τότε υπουργού Δημοσίας Τάξης και στο πολιτικό γραφείο της Λούκα Κατσέλη.
Η άφιξη του 22χρονου στο εφετείου έγινε με συνοπτικές διαδικασίες. Ο κατηγορούμενος προσήλθε στο δικαστικό μέγαρο μέσα σε μαύρο τζιπ, συνοδευόμενος από άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Από τη πρώτη στιγμή τόσοο ίδιος όσο και ο έτερος κατηγορούμενος, αρνούνται να συμμετάσχουν στη διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου