"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

«Προβοκάτσια το δημοσίευμα του Spiegel!» ότι η ελληνική κυβέρνηση εξετάζει να αποχωρήσει από την ευρωζώνη και να επανέλθει στη δραχμή!!!


 
«Το δημοσίευμα περί επικείμενης εξόδου της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ, πέραν του ότι είναι αναληθές, γράφεται με αδιανόητη ελαφρότητα, παρά το γεγονός ότι επανειλημμένα έχει διαψευστεί από την Ελληνική Κυβέρνηση, καθώς και από τις Κυβερνήσεις των άλλων κρατών - μελών της ΕΕ. Τέτοια δημοσιεύματα αποτελούν προβοκάτσια, υπονομεύουν την προσπάθεια της Ελλάδας και του Ευρώ και υπηρετούν κερδοσκοπικά παιχνίδια».

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, που αντιδρά στο δημοσίευμα-«προβοκάτσια», όπως χαρακτηρίζεται το άρθρο του Spiegel, που κάνει λόγο για επικείμενη εξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.


Από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής  χαρακτήρισε αναληθές το δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού.


Όλα αυτά τα δημοσιεύματα και όλες αυτές οι συζητήσεις το τελευταίο διάστημα το μόνο που κάνουν είναι να συσκοτίζουν την όλη προσπάθεια που γίνεται στη χώρα μας, ανέφερε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ.


Κάνοντας λόγο για άκρως ανυπόστατη παραφιλολογία, την απέδωσε σε κάποιους που βρίσκουν ευκαιρία να δημιουργούν σύγχυση όταν το τοπίο είναι ρευστό.


"Έχουμε πει σε όλους τους τόνους ότι αυτό που απαιτείται το κρίσμο χρονικό διάστημα που διανύουμε είναι νηφαλιότητα και ψυχραιμία".


Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου στη Θεσσαλονίκη σχετικά με σημερινό δημοσίευμα του Der Spiegel, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, ανέφερε ότι:


«Για το δημοσίευμα του Der Spiegel ισχύει μόνον η δήλωση του Έλληνα κυβερνητικού εκπροσώπου. Δεν ισχύει τίποτε άλλο. Χρειάζεται πολύ μεγάλη υπευθυνότητα, ψυχραιμία και προσοχή. Και δεν αναφέρομαι στην Ελλάδα, στους Έλληνες, στην Κυβέρνηση και στα πολιτικά κόμματα. Αναφέρομαι σε όλους τους παράγοντες, οι οποίοι έχουν εμπλακεί σε ένα παιχνίδι το οποίο μπορεί να αποβεί εξαιρετικά βλαπτικό για την Ευρωπαϊκή Ένωση και για το ίδιο το ευρώ.

Η Ελλάδα δεν είναι αυτή που μπορεί να βλάψει το ευρώ. Το ελληνικό δημόσιο χρέος είναι μόλις το 1,6% του συνολικού δημοσίου χρέους της ευρωζώνης. Ας ψάξουν λοιπόν αλλού αυτοί που θέλουν να ψάχνουν προβλήματα και προβληματικούς παίχτες».

Το πρωτοφανές δημοσίευμα

Το απίστευτο δημοσίευμα παίζει πρώτο στην ιστοσελίδα του το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, το οποίο, όπως είναι γνωστό, έχει κατ’ επανάληψη επιτεθεί στην χώρα μας.


Με τίτλο “Griechenland erwägt Austritt aus der Euro-Zone” η ιστοσελίδα, επικαλούμενη μάλιστα κυβερνητικές πηγές από το Βερολίνο που φέρονται να γνωρίζουν τις προθέσεις της ελληνικής κυβέρνησης, υποστηρίζει ότι η ελληνική κυβέρνηση εξετάζει να αποχωρήσει από την ευρωζώνη και να επανέλθει στη δραχμή!!!


Μάλιστα, υποστηρίζει πως απόψε στο Λουξεμβούργο υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης και εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής πραγματοποιούν μυστική σύσκεψη για το ζήτημα.


Στη σύσκεψη φέρεται να μετέχει και ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος στη διάρκεια της αποψινής σύσκεψης εμφανίζεται ότι θα προσπαθήσει να αποτρέψει την αποχώρηση της Ελλάδας από την ευρωζώνη.


Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά για καθημερινές διαδηλώσεις και αντιδράσεις των πολιτών στην κυβερνητική πολιτική, πραγματικότητα που έχει οδηγήσει, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό, τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου στο να εξετάζει την επιστροφή στη δραχμή.


Διαψεύδουν και οι ξένοι

Ο Γκι Σουλέρ, εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου του Eurogroup και πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, διέψευσε κατηγορηματικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το γερμανικό δημοσίευμα.


«Δεν υπάρχει τέτοια συνάντηση» δήλωσε, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι, εξ όσων γνωρίζει, ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, τον οποίο το δημοσίευμα εμφανίζει να βρίσκεται στο Λουξεμβούργο, δεν βρίσκεται στη χώρα αυτή.


Με τη σειρά της, και η κυβέρνηση του Βερολίνου διέψευσε τις πληροφορίες περί συζητήσεων για επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή. Το σχετικό δημοσίευμα του Spiegel online διέψευσε ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης και δήλωσε στο πρακτορείο Bloomberg ότι "δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και ουδέποτε ετέθη τέτοιο θέμα προς συζήτηση σε ευρωπαϊκό επίπεδο".


Από την πλευρά της, η γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt στην ιστοσελίδα της επικαλείται κυβερνητικούς κύκλους στο Βερολίνο που το διαψεύδουν και μιλούν για "λάθος είδηση". "Η είδηση έπεσε σαν βόμβα, αλλά η αντίδραση υπήρξε άμεση" γράφει η Handelsblatt.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου