"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Απάντηση του αντιδήμαρχου Αθήνας για την βίαιη περισυλλογή αδέσποτου

Απάντηση του αντιδήμαρχου Αθήνας για την βίαιη περισυλλογή αδέσποτου
Για το περιστατικό της με απαράδεκτο τρόπο  περισυλλογής αδέσποτου σκύλου  σήμερα στο Μοναστηράκι από υπάλληλο του Δήμου Αθηναίων , που έφερε στην δημοσιότητα το  adespoto.gr, σε τηλεφωνική επικοινωνία της δικηγόρου κ. Μπομπολάκη εκ μέρους της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής, ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων κ. Αντωνόπουλος δήλωσε τα παρακάτω, τα οποία και εστάλησαν και γραπτά με email:

" Οι  εργαζόμενοι  στην  περισυλλογή  αδεσπότων του Δήμου είναι εκπαιδευμένοι  πώς να   πραγματοποιούν την περισυλλογή ενός ζώου και πώς να αποφεύγουν τη χρήση βίας. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές φορές η περισυλλογή δεν καθίσταται δυνατή όταν ειδικά πρόκειται για υπερκινητικά ή επιθετικά ζώα που ανθίστανται.

Σε τέτοια ζώα και όταν δεν βοηθούν φιλόζωοι που τα γνωρίζουν, χρησιμοποιείται αναγκαστικά, μη υπαρχούσης άλλης λύσης, το σύστημα με βρόγχο.

Στην προκείμενη περίπτωση,  παρά το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος εργαζόμενος θεωρείται αρκετά έμπειρος και ιδιαίτερα φιλόζωος, φαίνεται ότι η προσέγγιση ήταν περισσότερο δυναμική της δέουσας. Γι’ αυτό το λόγο  του συνεστήθη περισσότερη προσοχή και ευαισθησία. Παράλληλα η Υπηρεσία θα φροντίσει να γίνει νωρίτερα απ’ ότι είχε προγραμματιστεί  ένας νέος κύκλος εκπαίδευσης στους εργαζόμενους για ψυχραιμότερη προσέγγιση και περισυλλογή στα αδέσποτα, ούτως ώστε να μην ξαναδούμε τέτοιες εικόνες.

Σε κάθε περίπτωση θέλω να διαβεβαιώσω τους φιλόζωους  ότι το αίμα που φαίνεται στη φωτογραφία είναι επειδή το ζώο δάγκωνε το βρόγχο σύλληψης για να διαφύγει. Αυτή τη στιγμή το ζώο φιλοξενείται  σε συνεργάτη κτηνίατρο και είναι πολύ καλά στην υγεία του.

Τέλος, να τους ενημερώσω ότι η ευαισθησία της νέας Δημοτικής Αρχής είναι δεδομένη και ότι σε λίγες μέρες θα υπάρξει νέος διαγωνισμός ώστε να συνεχιστεί  απρόσκοπτα το πρόγραμμα φροντίδας των αδέσποτων ζώων ακόμη και κατά τη νύκτα για επείγοντα περιστατικά, ούτως ώστε κανένα ζώο να μην υποφέρει  αβοήθητο οποιοδήποτε μέρα και ώρα."

adespoto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου