"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Έχουν Βενιζέλο και στη Βρετανία! Δεν δίνουν επίδομα επικινδυνότητας στους πιλότους που πετούν Λιβύη!


Οι Βρετανοί πιλότοι που πετούν πολεμικές αποστολές πάνω από τη Λιβύη δεν θα πληρωθούν το μπόνους επικινδυνότητας,όπως οι συνάδελφοί τους στο Αφγανιστάν,αποκαλύπτουν οι Times! Φαίνεται ότι ο Ε.Βενιζέλος …έδειξε το δρόμο!

Η έκπληξη αλλά και η απογοήτευση για την απόφαση, ήταν πολύ μεγάλη για τους πιλότους των Eurofighter και των Tornado, που τόσες εβδομάδες βομβαρδίζουν τη Λιβύη.

Οι πιλότοι της RAF ,θεωρητικά τουλάχιστον έχουν να αντιμετωπίσουν από 216 έως 400 πυραύλους εδάφους-αέρος - που διαθέτει το καθεστώς Καντάφι, μεγάλου βεληνεκούς ,όπως τους σοβιετικούς SA-5A Gammon, που μπορεί να καταρρίψουν αεροσκάφη σε απόσταση μέχρι και 150 χιλιόμετρα. - Βρετανία απελαθεί πρέσβη της Λιβύης στο Λονδίνο?

Το στρατιωτικό προσωπικό που υπηρετεί στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ λαμβάνει το επίδομα επικινδυνότητας.

Το επίδομα αυξήθηκε από £ 14.51 την ημέρα σε £ 29.02 για το προσωπικό στο Αφγανιστάν από τον David Cameron τον περασμένο Ιούνιο.

Ο Βρετανός ΥΕΘΑ Liam Fox, είχε δηλώσει: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που έχουμε διπλασιάσει το επιχειρησιακό επίδομα για όσους στρατιώτες μας υπηρετούν σε περιοχές συγκρούσεων. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε εκπληρώσει μια βασική δέσμευσή μας”.

Τώρα όμως τα πράγματα άλλαξαν οικονομικά προς το χειρότερο και για τη Βρετανία με αποτέλεσμα να ληφθεί η απόφαση ότι η επιχείρηση στη Λιβύη δεν δικαιολογεί επίδομα επικινδυνότητας,εξοικονομώντας έτσι 600 λίρες το μήνα για κάθε στρατιωτικό που εμπλέκεται στις επιχειρήσεις.

onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου