"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Δημ. Ρέππας: Να παραμείνουν σε δημόσιο έλεγχο ενέργεια και νερό

Υπό τον έλεγχο του Δημοσίου θα πρέπει να παραμείνουν η ενέργεια και το νερό σύμφωνα με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρη Ρέππα.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ", ο υπουργός τόνισε ότι είναι υπέρ των αποκρατικοποιήσεων, των συµβάσεων παραχώρησης, των συµπράξεων µε τον ιδιωτικό τοµέα και των στρατηγικών συµµαχιών. Ωστόσο επισήμανε ότι κάθε περίπτωση πρέπει να εξετάζεται χωριστά και ανέφερε ως παράδειγμα τον ιππόδρομο ή το ποδοσφαιρικό στοίχημα, που διαφέρει από το νερό ή την ενέργεια.
"Οι κρίσιμες εταιρείες που είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένες µε ευαίσθητες λειτουργίες της καθημερινότητας ασφαλώς πρέπει να παραμείνουν στον έλεγχο του ∆ηµοσίου, µε ζητούμενο όμως, πέραν της βελτίωσης των υπηρεσιών, τη διατήρηση χαµηλών τιµολογίων, την κερδοφορία ώστε το κράτος να έχει έσοδα και σε κάθε περίπτωση τη ρητή αποφυγή πρόκλησης ελλειμμάτων", ανέφερε.
Ο Δημήτρης Ρέππας απηύθυνε και ένα μήνυμα προς τα στελέχη της κυβέρνησης, καλώντας τα "να δουλεύουν περισσότερο και να μιλάνε λιγότερο", ενώ τόνισε ότι "δεν πρέπει να ενοχοποιείται η προσωπική άποψη, αλλά βεβαίως δεν είναι παραδεκτή η άσκηση κυβερνητικής πολιτικής, που είναι εξ ορισμού συλλογική υπόθεση, µε προσωπικό κριτήριο".
Όσον αφορά στο ενδεχόμενο ανασχηματισμού, παρέπεμψε στον πρωθυπουργό, αλλά τόνισε ότι "η καλύτερη στήριξη που µπορούµε να προσφέρουµε είναι όταν εµείςοι ίδιοι αναγνωρίζουµε πως η απουσία µας από ένα κυβερνητικό σχήµα µπορεί να είναι πιο χρήσιµη από την παρουσία µας σε αυτό".

2 σχόλια:

  1. οχι και παλι οχι
    να περασουνε ολα στον ιδιωτισμο , γιατι δεν ειμαστε αξιοι ουτε ενεργεια να κρατησουμε στα χερια μας ουτε νερα .
    να τα κρατησουμε , μονο αν απασχολουνε τα ατομα που χρειαζονται, αλλα και να εχουν ανθρωπους ευγενικους και εργατικους .
    γεμισανε καφροι τις ΔΕΚΟ και τον δημοσιο τομεα .
    δεν εργαζεται κανεις ακομη και τωρα που δυσκολεψαν τα πραγματα , και θελουμε να κρατησουμε στα χερια μας επιχειρησεις δημοσιες;;
    να τις κρατησουμε σαν τι ;;;
    το νομισματικο ταμειο , δυστυχως ηρθε πολυ αργα .
    επρεπε ναχε ερθει πολλα χρονια πριν , μπας και προλαβαινανε την σαπιλα της διαφθορας και τεμπελιας .
    δεν ειμαστε αξιοι να κρατησουμε τιποτε στα χερια μας .
    πνιξιμο στη θαλασσα θελουμε , αλλα θα χαθουνε και οι (δυστυχως ) λιγοι καλοι Ελληνες που μεινανε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ!!!
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΙΔΙΟΤΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ!!!
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή