"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Κλάους ΡΈΓΚΛΙΝΓΚ Παιχνίδι τραπεζών µε την αναδιάρθρωση



Ο επικεφαλής του προσωρινού  Ευρωπαϊκού Ταµείου  Χρηµατοπιστωτικής Σταθερότητας  (EFSF) Κλάους Ρέγκλινγκ
ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ κατά των τραπεζών εκτοξεύει ο επικεφαλής του προσωρινού Ευρωπαϊκού Ταµείου Χρηµατοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) Κλάους Ρέγκλινγκ σε σχέση µε τη στάση τους στο θέµα της αναδιάρθρωσης του ελληνικού δηµόσιου χρέους.

Σε προδηµοσίευση συνέντευξης στη γερµανική εφηµερίδα «Handelsblatt», ο Ρέγκλινγκ αναφέρει ότι ο κλάδος των τραπεζών ανάβει τη συζήτηση για µια πιθανή αναδιάρθρωση του δηµόσιου χρέους της Ελλάδας σκόπιµα, επειδή προσδοκάαπό τοενδεχόµενοαυτό µεγάλα κέρδη.

«Στις δεκαετίες 1980 και 1990 οι τράπεζες έβαλαν στα ταµεία τους από την αναδιάρθρωσητων κρατικών χρεών στη Λατινική Αµερική και την Ασία µεγάλα ποσά». Αυτόθα ήθελαν ευχαρίστως νατο επαναλάβουν και στην Ευρώπη.

Βεβαίως, παραδέχθηκε οΡέγκλινγκ, κάποιες τράπεζες θα υποχρεωθούν ένα µέρος τουχρέους της Ελλάδος να το διαγράψουν. Οµως οι απώλειες από αυτό θα είναι περιορισµένες. Αντίθετα οι απορρέουσες µε την αναδιάρθρωση προµήθειες θα ήταν «πολλά υποσχόµενες».

Ο ΤΡΙΣΕ. Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν-Κλοντ Τρισέ πιστεύει επίσης ότι οι τράπεζες θέλουν συνειδητά να προκαλούνσυζητήσεις γιατο κούρεµατου χρέους της Ελλάδας. Σύµφωναµε πληροφορίες της«Handelsblatt» ο Τρισέέχει προειδοποιήσει ξεκάθαρα τους υπουργούς Οικονοµικών της ευρωζώνης να µην επηρεαστούν από τις τράπεζες σε ό,τι αφορά το πρόβληµα της Ελλάδας. Υπενθυµίζεται ότι τις τελευταίες εβδοµάδες στελέχη ξένων τραπεζών µε συνεχείς δηλώσεις τους σε ξένα µέσα µαζικής ενηµέρωσης κάνουν λόγο για τη δήθεν ανάγκη αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους παρά τις επίσηµες διαψεύσεις τόσο από την ίδια την Κοµισιόν όσο και από κορυφαίους πολιτικούς παράγοντες της Ευρώπης. Γεγονός που έχει εκτοξεύσει στα ύψη τα σπρεντ των ελληνικών οµολόγων, αλλά και το κόστος ασφάλισής τους (CDS).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου