"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη, 3 Μαΐου 2011

«Εθνική συνεννόηση ή εκλογές» ζητά η Ντόρα Μπακογιάννη

Εθνική συνεννόηση τώρα, με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού, ή πρόωρες εκλογές ζήτησε το μεσημέρι της Τρίτης η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.

«Αν η κυβέρνηση δεν διαθέτει τις δυνάμεις να κυβερνήσει και εντός των επομένων ημερών δεν προχωρήσει άμεσα στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, τότε η μόνη διέξοδος είναι οι εκλογές» εξήγησε.


Η ίδια επεσήμανε ότι το πολιτικό σύστημα είναι κατώτερο των περιστάσεων, δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει και δεν λέει να αλλάξει.


«Ο λαός θα επιβάλλει λύσεις ή συμμαχίες. Δεν βλέπω άλλο φως. Πάμε γα έναν αργό θάνατο» ανέφερε χαρακτηριστικά, διευκρινίζοντας ότι η συνεννόηση δεν πρέπει να γίνει με την Δημοκρατική Συμμαχία, αλλά μεταξύ των δυο μεγάλων κομμάτων και αναφέρθηκε σε αντίστοιχες κινήσεις που έχουν γίνει στην Πορτογαλία, στην Ιρλανδία και στην Ισπανία.


Η Ντόρα Μπακογιάννη επέκρινε με σφοδρότητα τη Νέα Δημοκρατία για τη στάση που τηρεί, λέγοντας ότι ο Αντώνης Σαμαράς κινείται με οπορτουνισμό και επενδύει στη χρεοκοπία της χώρας.


Σε άλλο σημείο, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας υπεραμύνθηκε της επιλογής της να ψηφίσει πριν ένα χρόνο το μνημόνιο, λέγοντας ότι ήταν μια πράξη ευθύνης και θάρρους, αλλά έσπευσε να επικρίνει δριμύτατα και την κυβέρνηση  για το γεγονός ότι επί οκτώ μήνες καθυστερεί σημαντικά στη λήψη των αποφάσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου